Мобилно меню

Васил Петров и призьори от музикален формат ще пеят в благотворителен концерт за нов храм във Варна

Проявата ще е на 1 април, на сцената на Драматичния театър, а събраните средства ще са за построяването на параклис "Всички български светии" в кв. Изгрев
Васил Петров и призьори от музикален формат ще пеят в благотворителен концерт за нов храм във Варна
90

Благотворителен концерт със специалното участие на Васил Петров ще се проведе на 1 април на сцената на Драматичния театър "Стоян Бъчваров" от 18:30 часа. Инициативата е в подкрепа построяването на параклис "Всички български светии" във варненския квартал Изгрев.

В концерта ще се включат също победителите от "Гласът на България" Петя Панева и Атанас Кателиев, гайдарски оркестър „Диньо Маринов“, Arsen Magic, изпълнители от вокална академия "Бънджи Сингърс", Фолклорен ансамбъл „Варна“, Спортен клуб по карате "Ичи Геки", Модерен балет"Step one", Andy Laser Shows, N.D.Ballet и Мъжки хор при катедрален храм "Св. Успение Богородично".

Концертът се провежда с благословията на Варненски и Великопреславки Митрополит Йоан. Всички събрани средства от продажбата на билети и по време на концерта ще бъдат дарени за построяването на параклис "Всички български светии". Билети може да бъдат закупени от касите на Фестивален и конгресен център или онлайн.

2023 © Варна е

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
36

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е