Мобилно меню

20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

Настанена е в ортопедия
20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

С фрактура на лява подбедрица и лява подмишница, без опасност за живота е 20-годишна жителка на с. Бенковски в следствие на пътен инцидент, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. 

В петък, около 18 часа е подаден сигнала за ПТП. Лек автомобил, движещ се по пътя, между селата с. Китка и с. Бенковски, застига и удря мотофреза, която е без регистрационни табели и светлини. Пострадалата водачка на селскостопанската машина е настанена в ортопедия, а по случая е образувано досъдебно производство, по описа на Четвърто РУ.

2024 © Варна е

23-годишен е с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Варна – Добрич

Инцидентът станал край село Любен Каравелово
23-годишен е с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Варна – Добрич

23-годишен жител на Силистра е настанен в хирургия, с опасност за живота, след пътен инцидент, който станал снощи, около 20.30 часа по пътя Варна – Добрич, в района на с. Любен Каравелово, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. 

В катастрофата участвали микробус и лек автомобил. Водачът на товарния автомобил изгубил контрол над МПС и навлязъл в лентата за насрещно движение. Това довело до сблъсък с преминаващата в този момент кола.  Пострадал е шофьорът на лекия автомобил, който е с фрактура на дясната подбедрица, дясната китка и лявата ключица и е настанен в ортопедия, без опасност за живота. По-тежко е състоянието на пътника от предна седалка, който е с опасност за живота. РУ Аксаково е образувало досъдебно производство по случая.

2024 © Варна е