Мобилно меню

45-годишен загина при пътен инцидент в село Попович

По данни на свидетели, починалият водач на лек автомобил, умишлено се е блъснал в къща и след удара колата се е възпламенила
45-годишен загина при пътен инцидент в село Попович

Жител на Бяла, на 45 години, е обгорял и загинал вчера, вследствие на пътнотранспортно произшествие, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Варна. Сигнал за инцидента е получен в 19:40 часа.  Отзовалите се на място екипи на РДПБЗН и на Четвърто РУ – в с. Попович, са констатирали смъртта на мъжа. По данни на свидетели, починалият водач на лек автомобил, умишлено се е блъснал в къща и след удара колата се е възпламенила.

По случая е образувано досъдебно производство, а работата по него продължава под надзора на компетентната прокуратура, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР-Варна.

2023 © Варна е

20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

Настанена е в ортопедия
20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

С фрактура на лява подбедрица и лява подмишница, без опасност за живота е 20-годишна жителка на с. Бенковски в следствие на пътен инцидент, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. 

В петък, около 18 часа е подаден сигнала за ПТП. Лек автомобил, движещ се по пътя, между селата с. Китка и с. Бенковски, застига и удря мотофреза, която е без регистрационни табели и светлини. Пострадалата водачка на селскостопанската машина е настанена в ортопедия, а по случая е образувано досъдебно производство, по описа на Четвърто РУ.

2024 © Варна е