Мобилно меню

74-годишен варненец почина след пожар в жилището му

Инцидентът в кв. Възраждане станал на 27 декември
74-годишен варненец почина след пожар в жилището му

Пожар е горял в апартамент в кв. Възраждане на 27 декември, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. Сигналът е подаден в 17.35 часа и веднага на място са се отзовали осем служители на РДПБЗН. 

При пристигане на екипите на място, е направена незабавна евакуация, на собственика на имота. От пламъците, 74-годишния обитател е бил с множество изгаряния и още при настаняването му в линейката, е починал. Изгорели са домашно имущество и са опушени стени и таван. Причината довела до пламъците е в процес на изясняване, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР - Варна.

По случая е образувано досъдебно производство.

2023 © Варна е

20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

Настанена е в ортопедия
20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

С фрактура на лява подбедрица и лява подмишница, без опасност за живота е 20-годишна жителка на с. Бенковски в следствие на пътен инцидент, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. 

В петък, около 18 часа е подаден сигнала за ПТП. Лек автомобил, движещ се по пътя, между селата с. Китка и с. Бенковски, застига и удря мотофреза, която е без регистрационни табели и светлини. Пострадалата водачка на селскостопанската машина е настанена в ортопедия, а по случая е образувано досъдебно производство, по описа на Четвърто РУ.

2024 © Варна е