Мобилно меню

85-годишен шофьор загина след инцидент във Варненско

Мотоциклетист пострада при друга катастрофа в квартал Виница
85-годишен шофьор загина след инцидент във Варненско

85-годишен бургазлия е починал, в следствие на пътнотранспортно произшествие, в близост до село Партизани, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. Сигнала за инцидента е получен около 12 часа на 4 януари. Загиналият водач на лек автомобил „Фолксваген“ е загубил контрол над колата си и се е преобърнал в крайпътна канавка. 

Транспортиран е от екип на спешна помощ в болнично заведение, където е починал. Причините, довели до този фатален инцидент, са в процес на изясняване, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Провадия. 

По същото време, но във варненския квартал Виница, водач на лек автомобил „Ауди“ завивайки на ляво, отнема предимството на насрещно движещ се мотоциклет. Последвал е силен сблъсък, в следствие, на който 32-годишният мъж - управлявал двуколесното превозно средство е настанен в гръдна хирургия - с фрактура на три ребра и разкъсване на мускул на крака, без опасност за живота.

2024 © Варна е

Шофьор загина след инцидент на пътя Бургас – Варна

Водачът загубил контрол и автомобилът се преобърнал
Шофьор загина след инцидент на пътя Бургас – Варна

34-годишен турски гражданин е починал вследствие на пътно-транспортно произшествие, възникнало рано сутринта на 15 юли. Инцидентът станал малко след 4 часа, по пътя Бургас – Варна, на около 400 метра преди началото на с. Старо Оряхово.

Водачът изгубил контрол над МПС и навлязъл в лентата за насрещно движение. Това довело до преобръщане на автомобила. Пострадал е шофьорът на лекия автомобил, който по-късно е починал в болницата, а двамата му спътници се разминали с наранявания. Четвърто РУ е образувало досъдебно производство по случая, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна.

2024 © Варна е