Мобилно меню

85-годишен шофьор загина след инцидент във Варненско

Мотоциклетист пострада при друга катастрофа в квартал Виница
85-годишен шофьор загина след инцидент във Варненско

85-годишен бургазлия е починал, в следствие на пътнотранспортно произшествие, в близост до село Партизани, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. Сигнала за инцидента е получен около 12 часа на 4 януари. Загиналият водач на лек автомобил „Фолксваген“ е загубил контрол над колата си и се е преобърнал в крайпътна канавка. 

Транспортиран е от екип на спешна помощ в болнично заведение, където е починал. Причините, довели до този фатален инцидент, са в процес на изясняване, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Провадия. 

По същото време, но във варненския квартал Виница, водач на лек автомобил „Ауди“ завивайки на ляво, отнема предимството на насрещно движещ се мотоциклет. Последвал е силен сблъсък, в следствие, на който 32-годишният мъж - управлявал двуколесното превозно средство е настанен в гръдна хирургия - с фрактура на три ребра и разкъсване на мускул на крака, без опасност за живота.

2024 © Варна е

20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

Настанена е в ортопедия
20-годишна пострада в катастрофа с мотофреза

С фрактура на лява подбедрица и лява подмишница, без опасност за живота е 20-годишна жителка на с. Бенковски в следствие на пътен инцидент, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. 

В петък, около 18 часа е подаден сигнала за ПТП. Лек автомобил, движещ се по пътя, между селата с. Китка и с. Бенковски, застига и удря мотофреза, която е без регистрационни табели и светлини. Пострадалата водачка на селскостопанската машина е настанена в ортопедия, а по случая е образувано досъдебно производство, по описа на Четвърто РУ.

2024 © Варна е