Мобилно меню

Пожар избухна в ДКЦ 3 във Владиславово

Запали се и апартамент в жилищен блок в квартал Младост
Пожар избухна в ДКЦ 3 във Владиславово

Два пожара са избухнали във Варна в неделя сутринта, съобщават от Областна администрация. Огън е обхванал ДКЦ 3 в квартал Владислав Варненчик. На място са изпратени 2 противопожарни автомобила. Районът е отцепен от полицията. Няма пострадали, но по първоначална информация има сериозни материални щети.

Пожар е избухнал и в квартал Младост, на 6-ия етаж в бл.148, вх.4. Екип на противопожарната служба се е отзовал веднага на мястото на инцидента. Използва се висока стълба, за да бъдат изведени хората от задимените етажи.

2024 © Варна е

Шофьор загина след инцидент на пътя Бургас – Варна

Водачът загубил контрол и автомобилът се преобърнал
Шофьор загина след инцидент на пътя Бургас – Варна

34-годишен турски гражданин е починал вследствие на пътно-транспортно произшествие, възникнало рано сутринта на 15 юли. Инцидентът станал малко след 4 часа, по пътя Бургас – Варна, на около 400 метра преди началото на с. Старо Оряхово.

Водачът изгубил контрол над МПС и навлязъл в лентата за насрещно движение. Това довело до преобръщане на автомобила. Пострадал е шофьорът на лекия автомобил, който по-късно е починал в болницата, а двамата му спътници се разминали с наранявания. Четвърто РУ е образувало досъдебно производство по случая, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна.

2024 © Варна е