Мобилно меню

Автобусите по линии 7, 1 и 118 с промени в маршрута от днес

Автобусите по линии 7, 1 и 118 с промени в маршрута от днес

Поради невъзможност за обслужване на автобусна спирка „Пивовара“ от линии № 1, 7 и 118 от 16 април (вторник), се въвеждат следните промени:

Курсовете на линия № 1 сутрин в 6:45 часа и 07:05 часа от ЖП гара ще се изпълняват до спирка "Бизнес парк". Курс на линия № 1 в 17 часа от „Пивовара“ ще се изпълнява от „Бизнес парк“, сп. „Млекозавод“ и спирките по маршрута.

Курсовете на линия № 7 в 06:50 ч. и 15:50 ч. от ЖП гарата ще се изпълняват до „Бизнес парк“. Курсовете в 7:49 часа и 16:50 часа ще се изпълняват с начална спирка „Бизнес парк“, следват  „Винзавод“, „Елпром“ и по маршрута. 

Курсът на линия № 118 в 07:13 часа от „Почивка“ ще се изпълнява до „Бизнес парк“, а в 08:18 часа от спирка „Бизнес парк“, „Млекозавод“, „Метро“ и по маршрута, съобщават от "Градски транспорт". 

2024 © Варна е

Заработи фонтанът на площад "Независимост" 

След направената рехабилитация на съоръжението, големият шадраван в центъра на Варна вече радва всички
Заработи фонтанът на площад "Независимост" 

Фонтанът на площад "Независимост" вече работи след направената традиционна пролетна рехабилитация. Големият шадраван е сред любимите атракции на всички, които се разхождат в центъра на Варна. От няколко седмици работят и фонтаните до общината. 

Поетапно след задължителна проверка се пускат и всички градски чешми, включително и тези в Морската градина. 

2024 © Варна е / снимки: Яков Шустов
Още по темата: Ремонт Чешма Варна Фонтан
Още по темата: Ремонт Чешма Варна Фонтан