Мобилно меню

15-годишен с дрога спипаха варненските полицаи

Заловени са и двама шофьори, седнали зад волана след употреба на наркотици
15-годишен с дрога спипаха варненските полицаи

Полицаи от Трето РУ във Варна са заловили 15-годишен, който държал в себе си наркотично вещество - коноп. Срещу младежа е образуван заявителски материал и е предаден на родителите си, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Двама шофьори, седнали зад волана след употреба на наркотични вещества, са заловени във Варна и Провадия през изминалото денонощие. Нарушителите са на 24-годишен жител на Петрич и 38-годишен варненец. Те са задържани за срок до 24 часа и срещу тях се водят бързи производства, информират още от ОД на МВР - Варна.

2023 © Варна е

Задържаха в курорта Златни пясъци мъж, издирван от 7 години

Бил обявен за международно издирване през 2017 година
Задържаха в курорта Златни пясъци мъж, издирван от 7 години

35-годишен жител на Русе, обявен за международно издирване с червена бюлетина през 2017 г. е задържан в курорта Златни пясъци вчера по обяд.

В Специализираната полицейска операция участвали Служители на сектор „Издирване“ от Главната дирекция „Национална полиция“, съвместно с колегите си в ОДМВР Варна и ОДМВР Русе.

До момента на задържане, осъденият се е укривал успешно от служителите на реда в продължение на 7 години. Срещу него има наложена (задочно) мярка „Лишаване от свобода“ в размер на седем години, заради извършени от него престъпления по чл. 142, ал.3, т.3 от НК, касаещо отвличане.

Мъжът е предаден в затвора във Варна, в изпълнение на наложеното му наказание, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е / снимката е илюстративна