Мобилно меню

17-годишен вдигна на крак полицията в Аспарухово

Оплакал се от грабеж, оказало се че бил инсцениран
17-годишен вдигна на крак полицията в Аспарухово

На 15 февруари, 17-годишен варненец, потърсил помощ от служителите на Четвърто РУ. По негова информация, около 21.30 часа, в района на кв. Аспарухово, той бил нападнат от двама мъже с маски на лицето, които чрез използването на физическа сила и заплахи му откраднали известна сума пари.

В резултат на предприетите бързи оперативни действия, криминалистите установили, че се касае за инсценировка и подобен инцидент не се е случил, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Варна.

2023 © Варна е

При полицейска спецакция: Задържаха трима наркодилъри

Нарушителите са заловени непосредствено след като са разпространили опиати на други двама варненци
При полицейска спецакция: Задържаха трима наркодилъри

Трима мъже на 45, 46 и 47 години са задържани преди дни, при специализирана полицейска операция по линия противодействие разпространението на наркотични вещества. Нарушителите са заловени непосредствено след като са разпространили опиати на други двама варненци.

При проведените процесуално-следствени действия на пет адреса и два автомобила ползвани от задържаните, криминалистите са намерили и иззели 50,33 г кокаин; 338,18 г хероин; 54,7 г метамфетамин; 1,73 г хашиш; електронни везни и сума от около 50 000 лева, в различна валута.

По случая е образувано досъдебно производство, под наблюдение на компетентната прокуратура.

2024 © Варна е