Мобилно меню

41-годишен варненец задигна велосипед и прахосмукачка

27-годишен откраднал спиртни напитки от супермаркет в морската столица
41-годишен варненец задигна велосипед и прахосмукачка

Двама криминално проявени са задържани, след като извършили нови кражби във Варна. 

41-годишен - добре познат на служителите на реда и осъждан, е задържан след като според събраните до момента данни, в сряда проникнал в подземен гараж в централната част на града и от там е откраднал велосипед и прахосмукачка. Мъжът е заловен от служителите на Първо РУ. По случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР - Варна. 

Същата съдба е сполетяла и друг варненец - 27-годишен, известен на МВР и осъждан, който в понеделник е откраднал спиртни напитки от супермаркет. Светкавичната реакция на екип на Първо РУ е довела до установяване на извършителя и задържането му за срок до 24 часа.

2024 © Варна е
Още по темата: Варна Полиция МВР Кражба
Още по темата: Варна Полиция МВР Кражба

Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

В раницата имало лични документи и пари, тя била оставена без надзор на плажната ивица
Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

Служителите на варненската полиция са задържали 59-годишен мъж, който е добре познат на служителите на реда и осъждан. Според събрани до момента данни, мъжът, който е жител на Благоевград, извършил кражба на раница, оставена без надзор на плажната ивица. В нея имало лични документи и пари. Мъжът е заловен от служителите на Първо РУ към ОД на МВР - Варна.

По случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е