Мобилно меню

Измамник, търгувал с кръв, задържаха във Варна

Убедил пострадалата да му преведе 650 лева, за да дари кръв
Измамник, търгувал с кръв, задържаха във Варна

Русенец на 39 години, осъждан за кражби и измами е задържан отново вчера след незабавни действия от полицейските служители, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР Варна.

По първоначални данни, мъжът е въвел в заблуждение жена от Варна, която е търсила кръводарител. Измамникът е убедил пострадалата да му преведе 650 лева, за да дари кръв

Мъжът е в ареста на Второ РУ във Варна за срок до 24 часа, а за осъществената от него измама е образувано досъдебно производство.

2024 © Варна е
Още по темата: Варна Измама Полиция МВР
Още по темата: Варна Измама Полиция МВР

Задържаха двама младежи, задигнали куриерска пратка

Нападнали и ударили доставчика който носел пакет със скъп лаптоп
Задържаха двама младежи, задигнали куриерска пратка

Двама 17-годишни младежи са заловени след спешно извършени оперативно-издирвателни дейности на екипи на Трето РУ към ОД на МВР - Варна. Те са задържани във връзка с извършено миналия петък престъпление. Младежите нападнали и ударили служител на куриерска фирма, който носел пакет със скъп лаптоп в момента, в който слязъл от асансьора на етажа в блок във варненския квартал Младост, за да достави пратката. Те взели пакета и избягали. В хода на оперативно-издирвателните дейности откраднатата вещ е намерена и приложена към образуваното досъдебно производство.

Младежите, които са познати на органите на реда с предишни криминални прояви, са задържани за срок до 24 часа, съобщават от пресцентъра на полицията. 

2024 © Варна е / снимката е илюстративна