Мобилно меню

Млад мъж задигна хранителни стоки от магазин в центъра на Варна

26-годишният извършител е добре познат на органите на реда с предишни криминални прояви
Млад мъж задигна хранителни стоки от магазин в центъра на Варна

Кражба на хранителни стоки от супермаркет в центъра на Варна е разкрита за ден благодарение на бързи действия на полицаите от Първо РУ, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР. Извършителят е на 26 години от село Дралфа. Той е известен на органите на реда и осъждан за предишни криминални прояви

По случая е образувано досъдебно производство и е докладвано на прокуратурата.

2024 © Варна е

Задържаха двама младежи, задигнали куриерска пратка

Нападнали и ударили доставчика който носел пакет със скъп лаптоп
Задържаха двама младежи, задигнали куриерска пратка

Двама 17-годишни младежи са заловени след спешно извършени оперативно-издирвателни дейности на екипи на Трето РУ към ОД на МВР - Варна. Те са задържани във връзка с извършено миналия петък престъпление. Младежите нападнали и ударили служител на куриерска фирма, който носел пакет със скъп лаптоп в момента, в който слязъл от асансьора на етажа в блок във варненския квартал Младост, за да достави пратката. Те взели пакета и избягали. В хода на оперативно-издирвателните дейности откраднатата вещ е намерена и приложена към образуваното досъдебно производство.

Младежите, които са познати на органите на реда с предишни криминални прояви, са задържани за срок до 24 часа, съобщават от пресцентъра на полицията. 

2024 © Варна е / снимката е илюстративна