Мобилно меню

Полицията във Варна издирва непълнолетни вандали, трошили машина за билети

Съоръженията са под постоянно видеонаблюдение и извършителите ще бъдат установени скоро, уверяват компетентните органи
Полицията във Варна издирва непълнолетни вандали, трошили машина за билети

Сигнал за вандалска проява на непълнолетни, трошили машина за билети на автобусна спирка е подадена в полицията във Варна от общинското предприятие ТАСРУД, съобщи неговият директор Милко Лалев. Хулиганските действия са извършени на 18 януари 2023 г., в 21:52 ч. на спирка "Площад Съединение-2" (за център) и са заснети от системите за видеонаблюдение. Материалите са предадени на компетентните органи за установяване на извършителите и последващо търсене на отговорност за техните действия, заяви още директорът на ОП ТАСРУД.

От общинското предприятие напомнят, че оборудването за продажба на превозни документи, монтирано на автобусни спирки, е под постоянно видеонаблюдение.

2023 © Варна е
Още по темата: ТАСРУД Полиция Вандали
Още по темата: ТАСРУД Полиция Вандали

При полицейска спецакция: Задържаха трима наркодилъри

Нарушителите са заловени непосредствено след като са разпространили опиати на други двама варненци
При полицейска спецакция: Задържаха трима наркодилъри

Трима мъже на 45, 46 и 47 години са задържани преди дни, при специализирана полицейска операция по линия противодействие разпространението на наркотични вещества. Нарушителите са заловени непосредствено след като са разпространили опиати на други двама варненци.

При проведените процесуално-следствени действия на пет адреса и два автомобила ползвани от задържаните, криминалистите са намерили и иззели 50,33 г кокаин; 338,18 г хероин; 54,7 г метамфетамин; 1,73 г хашиш; електронни везни и сума от около 50 000 лева, в различна валута.

По случая е образувано досъдебно производство, под наблюдение на компетентната прокуратура.

2024 © Варна е