Мобилно меню

При спецакция в Максуда: Задържаха трима наркодилъри

Иззети са марихуана, метамфетамин, кокаин, хероин
При спецакция в Максуда: Задържаха трима наркодилъри

Специализирана полицейска операция по противодействие на притежанието и разпространението на наркотични вещества е проведена на територията на Максуда, съобщават от пресцентъра на варненската полиция. Задържани са трима, добре познати на полицията варненци – на 30, 40 и 50 години.

В хода на полицейската акция са претърсени седем адреса – жилища, които са обитавани от тримата мъже и техни роднини. Намерени и иззети са различни по вид наркотични вещества - марихуана, метамфетамин, кокаин, хероин - по изготвената експертна справка. Като веществени доказателства са взети и откритите електронни везни, множество пакетчета с различен обем и немалка сума пари, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР - Варна.

Нарушителите на закона са задържани в полицейския арест до 24 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура.

2024 © Варна е

Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

В раницата имало лични документи и пари, тя била оставена без надзор на плажната ивица
Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

Служителите на варненската полиция са задържали 59-годишен мъж, който е добре познат на служителите на реда и осъждан. Според събрани до момента данни, мъжът, който е жител на Благоевград, извършил кражба на раница, оставена без надзор на плажната ивица. В нея имало лични документи и пари. Мъжът е заловен от служителите на Първо РУ към ОД на МВР - Варна.

По случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е