Мобилно меню

Варненец задигна електронна игра и комплект за маникюр

33-годишният мъж проникнал в незаключено жилище
Варненец задигна електронна игра и комплект за маникюр

Полицаи от Първо районно управление към ОД на МВР - Варна са разкрили само за няколко часа извършителят на кражба, за която е подаден сигнал в полицията. Във връзка с престъплението е задържан 33-годишен варненец, известен на органите на реда с предишни криминални прояви.

В конкретния случай той проникнал през незаключена врата, в жилището на тъжителя и извършил кражба на игрална конзола, джойстик за нея, очила за виртуална реалност, професионален комплект за маникюр и прахосмукачка. Инкриминираните вещи са намерени и приложени към образуваното досъдебно производство, което е докладвано на прокуратурата, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР Варна.

2024 © Варна е

Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

В раницата имало лични документи и пари, тя била оставена без надзор на плажната ивица
Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

Служителите на варненската полиция са задържали 59-годишен мъж, който е добре познат на служителите на реда и осъждан. Според събрани до момента данни, мъжът, който е жител на Благоевград, извършил кражба на раница, оставена без надзор на плажната ивица. В нея имало лични документи и пари. Мъжът е заловен от служителите на Първо РУ към ОД на МВР - Варна.

По случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е