Мобилно меню

Задържаха 33-годишен варненец, задигнал две китари

Извършителят е добре познат на органите на реда и осъждан за предишни криминални прояви
Задържаха 33-годишен варненец, задигнал две китари

Варненската полиция е разкрила извършителя на кражба на две китари от заведение на бул. "Христо Ботев" в морската столица. Екипи от Първо районно управление пристигнали веднага на място, след подаване на сигнала, и бързата им реакция довела до установяване на извършителя няколко часа по-късно.

Полицейското разследване показало, че кражбата е извършена от 33-годишен варненец, добре познат на органите на реда и осъждан за предишни криминални прояви. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Инкриминираните вещи са върнати на собственика им. По случая е образувано досъдебно производство и е докладвано на прокуратурата.

2023 © Варна е
Още по темата: Китари Кражба Варна МВР
Още по темата: Китари Кражба Варна МВР

Ученици ограбиха възрастен човек в Морската градина

При нападението е използвана физическа сила
Ученици ограбиха възрастен човек в Морската градина

Грабеж, извършен чрез използване на физическа сила, са разкрили криминалистите от Второ РУ, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Варна.

Двама ученици са нападнали възрастен човек в Морската градина и чрез издърпване му отнели раница, в която имало мобилен телефон, банкови карти и лични документи.

Само за няколко дни служителите на реда установили и задържали извършителите в ареста, за срок до денонощие. По случая е образувано досъдебно производство и е докладван на прокуратурата.

2024 © Варна е