Мобилно меню

Задържаха 38-годишна, откраднала автомобил в центъра на Варна

Арестуван е и 24-годишен от Каменар, задигнал катализатор
Задържаха 38-годишна, откраднала автомобил в центъра на Варна

Кражба на лек автомобил е разкрита от полицаите от Първо РУ на МВР - Варна. Задържана е 38-годишна варненка, известна на органите на реда с предишни криминални прояви. Превозното средство е било откраднато от централната част на Варна, а малко по-късно е намерено в Белослав. По случая е образувано досъдебно производство и материалите са предадени на прокуратурата, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

Арестуван е и 24-годишен от Каменар. Той попаднал в ареста на Трето РУ за денонощие, тъй като откраднал катализатор от автомобил, чрез срязване. По случая е образуваното досъдебно производство и е уведомена прокуратурата.

2023 © Варна е

Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

В раницата имало лични документи и пари, тя била оставена без надзор на плажната ивица
Криминално проявен задигна раница на плажа във Варна

Служителите на варненската полиция са задържали 59-годишен мъж, който е добре познат на служителите на реда и осъждан. Според събрани до момента данни, мъжът, който е жител на Благоевград, извършил кражба на раница, оставена без надзор на плажната ивица. В нея имало лични документи и пари. Мъжът е заловен от служителите на Първо РУ към ОД на МВР - Варна.

По случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е