Мобилно меню

Задържаха двама младежи, задигнали куриерска пратка

Нападнали и ударили доставчика който носел пакет със скъп лаптоп
Задържаха двама младежи, задигнали куриерска пратка

Двама 17-годишни младежи са заловени след спешно извършени оперативно-издирвателни дейности на екипи на Трето РУ към ОД на МВР - Варна. Те са задържани във връзка с извършено миналия петък престъпление. Младежите нападнали и ударили служител на куриерска фирма, който носел пакет със скъп лаптоп в момента, в който слязъл от асансьора на етажа в блок във варненския квартал Младост, за да достави пратката. Те взели пакета и избягали. В хода на оперативно-издирвателните дейности откраднатата вещ е намерена и приложена към образуваното досъдебно производство.

Младежите, които са познати на органите на реда с предишни криминални прояви, са задържани за срок до 24 часа, съобщават от пресцентъра на полицията. 

2024 © Варна е / снимката е илюстративна

Спипаха 14-годишна крадла на плажа в Аспарухово

Задигнала дамска чанта с голяма сума пари, лични документи и банкови карти
Спипаха 14-годишна крадла на плажа в Аспарухово

Варненка на 14-години е задържана от полицаите от Четвърто РУ към ОД на МВР - Варна. Момичето извършило кражба на дамска чанта от плажната ивица в кв. "Аспарухово". В чантата имало портмоне, съдържащо голяма сума пари, лични документи и банкови карти. Нарушителката била заловена след оперативно – издирвателни действия на служителите на реда и предадена на родителите си. Част от вещите са намерени и приложени към образуваното досъдебно производство, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е