Мобилно меню

Задържаха варненец, задигнал автомобил

Ключът бил оставен в колата
Задържаха варненец, задигнал автомобил

Варненец на 45 години е задържан по сигнал за кражба на лек автомобил "Субару" преди няколко дни и предприетите в отговор полицейски действия. Автомобилът бил паркиран на път, в посока кв. Виница, а ключът бил оставен в колата.

Извършителят е криминално проявен и многократно осъждан за предишни посегателства на МПС и грабежи, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.  По случая е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава под наблюдението на прокуратурата.

2023 © Варна е

При полицейска спецакция: Задържаха трима наркодилъри

Нарушителите са заловени непосредствено след като са разпространили опиати на други двама варненци
При полицейска спецакция: Задържаха трима наркодилъри

Трима мъже на 45, 46 и 47 години са задържани преди дни, при специализирана полицейска операция по линия противодействие разпространението на наркотични вещества. Нарушителите са заловени непосредствено след като са разпространили опиати на други двама варненци.

При проведените процесуално-следствени действия на пет адреса и два автомобила ползвани от задържаните, криминалистите са намерили и иззели 50,33 г кокаин; 338,18 г хероин; 54,7 г метамфетамин; 1,73 г хашиш; електронни везни и сума от около 50 000 лева, в различна валута.

По случая е образувано досъдебно производство, под наблюдение на компетентната прокуратура.

2024 © Варна е