Мобилно меню

Заловиха 51-годишен да краде строителни материали

Сигнал за престъплението е получен в 2 след полунощ на 24 декември
Заловиха 51-годишен да краде строителни материали

51-годишен мъж от Провадия е задържан за кражба на строителни материали. Сигнал за престъплението е подаден на 24 декември в 2.10 часа, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Варна. 

Извършителят е бил заловен на място, докато товарил откраднатите елементи в товарен автомобил.  

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР-Варна.

2023 © Варна е

Задържаха в курорта Златни пясъци мъж, издирван от 7 години

Бил обявен за международно издирване през 2017 година
Задържаха в курорта Златни пясъци мъж, издирван от 7 години

35-годишен жител на Русе, обявен за международно издирване с червена бюлетина през 2017 г. е задържан в курорта Златни пясъци вчера по обяд.

В Специализираната полицейска операция участвали Служители на сектор „Издирване“ от Главната дирекция „Национална полиция“, съвместно с колегите си в ОДМВР Варна и ОДМВР Русе.

До момента на задържане, осъденият се е укривал успешно от служителите на реда в продължение на 7 години. Срещу него има наложена (задочно) мярка „Лишаване от свобода“ в размер на седем години, заради извършени от него престъпления по чл. 142, ал.3, т.3 от НК, касаещо отвличане.

Мъжът е предаден в затвора във Варна, в изпълнение на наложеното му наказание, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е / снимката е илюстративна