Мобилно меню

Заловиха 51-годишен да краде строителни материали

Сигнал за престъплението е получен в 2 след полунощ на 24 декември
Заловиха 51-годишен да краде строителни материали

51-годишен мъж от Провадия е задържан за кражба на строителни материали. Сигнал за престъплението е подаден на 24 декември в 2.10 часа, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Варна. 

Извършителят е бил заловен на място, докато товарил откраднатите елементи в товарен автомобил.  

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР-Варна.

2023 © Варна е

Дрехи и парфюми менте иззеха в курорта Златни пясъци

Приблизителната стойност на иззетите стоки е около 110 000 лева
Дрехи и парфюми менте иззеха в курорта Златни пясъци

Специализирана полицейска операция по линия "Интелектуална собственост" е извършена в разгара на летния сезон в курорта Златни пясъци. От служителите на Икономическа полиция към ОДМВР Варна са били извършени проверки на два търговски обекта. Там оперативните полицаи са намерили и иззели 443 шапки, 236 парфюми, 216 маратонки и чехли, и 60 спортни комплекта – всички със запазени търговски марки.

За посочените артикули не са били представени документи за произход и разрешения от притежателите на изключителните права. Приблизителната стойност на иззетите стоки е около 110 000 лева. По случая са образувани две досъдебно производства, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

2024 © Варна е