Мобилно меню

Електрически велосипеди под наем вече се предлагат във Варна

Разположени са на ключови места в града и може да се тестват безплатно по 5 минути всеки ден
Електрически велосипеди под наем вече се предлагат във Варна

Електрически велосипеди под наем вече може да бъдат използвани във Варна. Това е първата услуга за споделени електрически велосипеди в региона.

Велосипедите са разположени на ключови места в града. Достъпът до тях е лесен за всички, които искат да се възползват от услугата.

Желаещите да тестват електрическите велосипеди, могат да се възползват от възможността да ги използват безплатно 5 минути всеки ден, но трябва да изтеглят приложението на TopMobility.

Новите електрически велосипеди във Варна ще бъдат представени официално от 15 до 17 март на входа на Морската градина. Пикът на събитията ще е на 16 март в 11 часа, в програмата са планирани изненади и игри, които да забавляват всички присъстващи. "Заповядайте и бъдете част от този важен момент за градската мобилност!", призовават от TopMobility.

2024 © Варна е / снимки: TopMobility

Хотелската верига на Робърт де Ниро стъпва и във Варна

Първият обект на бранда ще бъде разположен в центъра на София, а вторият ще бъде във Варна
Хотелската верига на Робърт де Ниро стъпва и във Варна

Брандът за луксозни хотели, ресторанти и резиденции Nobu Hospitality разработва два имота в България - в София и в морската столица Варна, се казва в прессъобщение до медиите.

Основана през 1994 г. от актьора Робърт де Ниро, Нобу Мацухиса и Меир Сегар, Nobu Hospitality отвори първия си хотел през 2013 г. в Лас Вегас, според информация в профила на компанията. Оттогава портфолиото на марката се разшири и вече включва 38 хотела и 12 жилищни проекта по целия свят.

Имотите в България, в които Nobu Hospitality ще се позиционира са собственост на BSPF България, част от офшорната компания Black Sea Property и хотелиерския оператор GHV-Dolphins.

Първият хотел и ресторант на марката ще бъде разположен в центъра на София, а вторият ще бъде във Варна.

2024 © Варна е / снимки: Nobu hotels