Мобилно меню

Новата "Мис България" Елизабет Кравец: Варненка съм!

Красавицата се готви за световно първенство по спортни танци, иска да учи дерматология и моден дизайн
Новата "Мис България" Елизабет Кравец: Варненка съм!
559

Победителката в конкурса "Мис Варна" Елизабет Кравец спечели и националния конкурс "Мис България". "Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много", сподели тя в първото си телевизионно интервю, което даде за Нова телевизия, след като спечели короната.

Победата на Кравец в конкурса "Мис Варна" предизвика дискусии в социалните медии, свързани с нейния произход.

"Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм"

Елизабет е на сцената е от малка. "Шампионка по спортни танци съм. Сцената ми е като втори дом. Републикански шампион съм и седма в света. Готвя се за световно първенство – 26 ноември в Белгия", разказа Елизабет Кравец пред Нова телевизия.

Иска да учи дерматология и моден дизайн.

Първата подгласничка Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса "Мис Шумен" е още ученичка. Иска да се реализира в областта на хуманитарните науки. Иска да учи психология и да работи за оставането на младите хора в България.

Втората подгласничка Антония Ванчева е "Мис Чирпан". Отскоро се явява на конкурси за красота, иначе учи актьорско майсторство. Иска да е актриса и да изиграе някоя силно драматична роля.

2023 © Варна е

С голям концерт: Започна летният туристически сезон във Варна

Спектакълът "И лятото дойде" беше на входа на Морската градина
С голям концерт: Започна летният туристически сезон във Варна

Летният туристически сезон във Варна беше официално открит с мащабен концерт-спектакъл, озаглавен "И лятото дойде". Той се проведе на входа на Морската градина и беше посетен от стотици варненци и гости на града. Те имаха възможността да се насладят на богата музикална програма и лазерно шоу със специални ефекти. 

Силен и успешен туристически сезон пожела кметът на Варна Благомир Коцев. 

"Община Варна организира разнообразна програма, наситена с много фестивали, концерти и културна програма. Пожелавам на всички хубаво лято, нови приятелства, широки хоризонти." 

Групата Deep Zone Project, заедно със симфоничен оркестър изпълниха български и чуждестранни хаус и денс класики, хип-хоп и ар-енд-би парчета и микс от авторски хитове на групата. Специални гости в програмата бяха певиците NADIA, LADY B, Бисера и Лидия, както и Дебора Михайлова

Водещ на концерта бе певицата Йоанна Драгнева.  

Спектакълът  беше подсилен с лазерно шоу, визуализации и специални ефекти.

Откриването на туристическия сезон във Варна съвпадна с инициативата "Европейска нощ на музеите и галериите", в която морската столица се включи за поредна година.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър Община Варна