Мобилно меню

Проверете предварително в коя секция ще гласувате!

Носете задължително документ за самоличност, когато тръгвате към урните
Проверете предварително в коя секция ще гласувате!

Всеки гласоподавател, който има право на вот за местните избори на 29 октомври, може да направи справка в сайта на Гражданска Регистрация и Административно Обслужване /ГРАО/ в коя точно секция ще гласува.

Предварителната проверка ще ви спести време, лутане и нерви, така че не пропускайте да я направите! След въвеждане на ЕГН, собствено име и генерирания код в системата, ще получите информация коя е вашата СИК (секционно-избирателната комисия), както и точният ѝ адрес.

И не забравяйте личната си карта, когато тръгвате към урните! Носенето на документ за самоличност в изборния ден е задължително!

2023 © Варна е

Юлиян Минчев е новият общински съветник във Варна

Той заема мястото на Ивайло Костадинов, който беше избран за народен представител.
Юлиян Минчев е новият общински съветник във Варна

Юлиян Минчев положи клетва като общински съветник преди началото на 12-тото заседание на местния парламент във Варна.

Той заема мястото на Ивайло Костадинов, който беше избран за народен представител. Минчев влиза от листата на „Има такъв народ“ и това ще бъде първият му мандат като общински съветник. По-късно днес ще стане ясно в дейността на кои постоянни и временни комисии ще вземе участие.

Новоизбраният член на местния парламент е магистър по счетоводство и контрол в Икономически университет – Варна. Има дългогодишен опит в сферата на частния бизнес и корпоративното управление.

На днешното заседание предстои съветниците да решат кой да заеме мястото на Костадинов на постa председател на ПК „Европейски въпроси и международно сътрудничество“. В дневния ред фигурираше и точка за избор на заместник-председател на Общинския съвет, но тя беше оттеглена.

2024 © Варна е