Мобилно меню

14 вълнуващи двубоя в бойната карта на SENSHI 21

Четирима българи ще излязат на ринга в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна, сред тях и Владимир Вълев - Питбула
14 вълнуващи двубоя в бойната карта на SENSHI 21

Ясна е бойната карта за 21-вото издание на престижната международна гала SENSHI. Очакваното събитие ще се проведе в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна на 20 април от 18 часа.

"Предстои поредната незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци, дошли в морската столица от различни краища на света."

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 вълнуващи двубоя. 28 бойци от 17 страни ще се изправят един срещу друг в 12 срещи по правилата на KWU FULL CONTACT и 2 битки в стила KWU OPEN.

"Участниците в SENSHI ще демонстрират силни техники и завладяващи умения пред пълната зала с почитатели на бойните спортове."

За победа на ринга в Двореца на културата и спорта във Варна ще излязат четирима от най-добрите български бойци. Както ВАРНА Е ви информира, сред тях ще е и Владимир Вълев - Питбула, който ще изиграе своя бенефис пред родна публика в морската столица.

Ето и пълната бойна карта на SENSHI 21:

Двубой №1

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Михаил Велчовски, България – Джеймс Конде, Франция  

Двубой №2

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Атанас Божилов, България – Адриан Мадалин, Румъния

Двубой №3

Категория: -70 кг KWU FULL CONTACT

Влад Триф, Румъния – Само Петче, Словения

Двубой №4

Категория: -75 кг KWU OPEN

Руси Минев, България – Бруно Карвальо, Португалия

Двубой №5

Категория: -80 кг KWU FULL CONTACT

Никола Цветкович, Сърбия – Константин Русу, Молдова

Двубой №6

Категория: -80 кг KWU FULL CONTACT

Никола Тодорович, Сърбия – Кевин Лачими, Франция

Двубой №7

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Басо Пирес, Португалия – Стефан Дроняк, Канада

Двубой №8

Категория: 95+ кг KWU FULL OPEN

Ендримит Емини, Германия – Луис де Брито, Бразилия

Двубой №9

Категория: -95 кг KWU FULL CONTACT

Милош Цветичанин, Сърбия – Бубакер ел Бакури, Мароко

Двубой №10

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Флорин Иваное, Румъния – Мирослав Вуйович, Черна гора

Двубой №11

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина – Брайън Доуес, Нидерландия

Двубой №12

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Георгиос Биниарис, Гърция – Ираж Азизпур, Иран

Двубой №13

Категория: 95+ кг KWU FULL CONTACT

Янис Стофоридис, Гърция - Кристиан Ристеа, Румъния

Двубой №14

Категория: -75 кг KWU FULL CONTACT

Владимир Вълев, България - Карлос Гарсия, Испания

21-вото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League). Билети за атрактивното събитие може да се закупят в мрежата на Eventim.bg. Спортните емоции и високото ниво на адреналин за всички зрители са гарантирани, уверяват организаторите.

2024 © Варна е

Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Планират се двубои в 6 категории, а състезанието ще продължи 3 дни, кулминацията ще е на 6 юли, когато ще се проведе и SENSHI 22
Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Световна купа KWU SENSHI за аматьори ще се проведе това лято във Варна. Състезанието ще започне на 4 юли и ще продължи 3 дни. То ще се проведе в рамките на международния летен лагер на KWU SENSHI. Организатор на турнира е KWU Международна професионална лига.

Световната купа за аматьори KWU SENSHI за мъже ще се проведе в 6 категории: -70, -75, -80, -85, -90 и 90+ кг, в рамките на три последователни дни, започвайки с напрегнати елиминации и полуфинални битки на бойците, готови да дадат всичко от себе си устремени към финала.

Кулминацията на този вълнуващ турнир ще настъпи на 6 юли 2024 г. в рамките на международната бойна галавечер SENSHI 22. Финалистите в отделните категории ще излязат в светлината на прожекторите, готови да разгърнат пълния си потенциал и да се борят за шампионски титли пред феновете във Варна.

Най-добрите участници в турнира, класирали се на водещите места, ще получат медал, купа, грамота и парична награда. Наградният фонд на световната купа е над 90 000 евро, като сумите започват от 500 евро за отпадналите бойци на квалификациите, 1000 евро за полуфиналистите и достигат до 2000 евро награда за носителите на шампионския пояс.

Очакванията са всички състезатели във финалния етап да дадат всичко от себе си за шампионска световна титла на KWU SENSHI на тежката арена с боен хъс, техники и впечатляващи умения.

Реномирани международни съдии ще бъдат сред реферите, които са ангажирани с ръководенето на срещите, а спортното събитие обещава да бъде едно от най-мащабните в света на бойните изкуства.

Организаторите отправят покана към таланти в бойните спортове от различни страни да се присъединят към турнира за световната купа на KWU SENSHI за аматьори това лято, който ще бъде незабравима проява на атлетизъм и боен дух.  Всички заинтересовани бойци може да изпратят своите заявки за участие чрез попълване на специалния формуляр, намиращ се на senshi.com.

2024 © Варна е / снимка: Senshi