Мобилно меню

Бойци от 15 държави излизат на ринга на SENSHI 20

Петима българи ще участват в юбилейното издание на бойната гала, което ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, в събота
Бойци от 15 държави излизат на ринга на SENSHI 20

Истинско екшън събитие представят на публиката организаторите на SENSHI в 20-ото юбилейно издание на престижната бойна гала. Събитието ще се проведе в събота - 24 февруари 2024 г. от 18:00 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна. 

Професионални бойци от 15 държави ще покажат уменията си на ринга в 13 двубоя, които ще се изиграят по различните правила на веригата – KWU FULL CONTACТ, KWU SENSHI и KWU OPEN.

В зала "Конгресна" ще се представят и петима български бойци, сред които любимците на публиката Атанас Божилов и Драгомир Петров, които са сред най-утвърдените родни състезатели и традиционни участници в SENSHI. 

Вижте пълната бойна карта на SENSHI 20:

Двубой #1 Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT - Огнян Мирчев, България – Уруш Нешкович, Сърбия 

Двубой #2 Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT - Константин Стойков, България – Карлос Гарсия, Испания

Двубой #3 Кат. -70 kg KWU SENSHI - Нийл Макрийви, Ирландия – Марк Дас Рей, Испания

Двубой #4 Кат. -75 kg KWU FULL CONTACT - Атанас Божилов, България – Джеймс Ламерие, Франция

Двубой #5 Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT - Грегоар Готарди, Франция – Мануел Перейра, Испания

Двубой #6 Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT - Драгомир Петров, България – Мариан Лапушнеану, Румъния

Двубой #7 Кат. -80 kg KWU FULL CONTACT - Никола Тодорович, Сърбия – Едон Агуши, Косовож

Двубой #8 Кат. -85 kg KWU OPEN - Живко Стоименов, България –Драме Шериф, Бенин

Двубой #9 Кат. -85 kg KWU FULL CONTACT - Никола Стосич, Сърбия – Лоик Нджея, Камерун

Двубой #10 Кат. -95 kg KWU FULL CONTACT - Оли Ив Роланд, Кот д'Ивоар – Якуб Клауда, Чехия 

Двубой #11 Кат. -95 kg KWU FULL CONTACT - Милош Цветанчинин, Сърбия – Енрико Пелегрино, Италия

Двубой #12 Кат. 95+ kg KWU FULL CONTACT - Асдрен Гаши, Белгия – Кадир Йълдъръм, Турция 

Двубой #13 Кат. 95+ kg KWU FULL CONTACT - Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина – Флорин Иваноайе, Румъния 

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

2024 © Варна е

Питбула излиза на ринга на SENSHI 21

На 20 април в Двореца на културата и спорта във Варна, любителите на бойните спортове ще видят 14 зрелищни двубоя, един от тях ще е бенефисният мач на Владимир Вълев
Питбула излиза на ринга на SENSHI 21

Бенефисния си мач ще изиграе Владимир Вълев - Питбула, на 20 април 2024 г. в Двореца на културата и спорта във Варна. Специалното събитие ще е част от програмата на 21-вото издание на бойната гала SENSHI, в която влизат общо 14 зрелищни двубоя. 

Владимир Вълев - Питбула е спортист № 1 на Варна за 2013 и 2016 г., удостоен е и със специален плакет за утвърждаване авторитета на града. Той е многократен световен, европейски, балкански и републикански шампион. През 2013 г. получава приза за най-добър състезател в света по кикбокс в К1. През 2016 г. става първият българин световен шампион по кикбокс за професионалисти. Изиграл е над 300 срещи, от които 54 на професионалния ринг. За бенефисния си двубой той избира ринга на SENSHI 21. 

Организаторите на бойната гала обещават на почитателите на бойните спортове титанична галавечер, която ще е истинска експлозия от емоции. 

"На престижната арена на международната верига ще видите някои от най-атрактивните бойци от целия свят да излизат на ринга, готови да се изправят един срещу друг в името на победата."

Международната галавечер SENSHI 21 ще предложи двубои в различни категории и стилове по правилата на веригата. По традиция събитието се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

2024 © Варна е