Мобилно меню

Питбула и Теодор Христов правят открита тренировка в SENSHI GYM

По време на събитието много деца и юноши ще имат възможност да се запознаят с тънкостите на бойните спортове
Питбула и Теодор Христов правят открита тренировка в SENSHI GYM

На 5 май от 19:30 ч. в SENSHI GYM Варна ще се проведе открита тренировка с Владимир Вълев - Питбула и българския боец Теодор Христов, който ще участва в бойната галавечер SENSHI 16. Владимир Вълев-Питбула е двукратен световен и европейски шампион по кикбокс, първият за България носител на WAKO PRO титла за професионалисти в стил К1, европейски и световен шампион по муай тай, както и треньор с голяма спортна школа, в която младежите от Варна се запознават с бойните спортове.

На събитието много деца и юноши ще имат възможност да направят обща тренировка с българския шампион Теодор Христов, който ще им покаже как се подготвят за състезание професионалистите и ще представи интересни хватки, техники и бойно майсторство.

Теодор Христов е на 22 години и вече е интерконтинентален WKF шампион, като има победи и от турнирите Mix Fight World, Castle Gladiator и WAKO Balkan. На SENSHI 15 Теодор Христов победи европейския ISKA шампион в стил К-1 Мехди Айт Ел Хадж след зрелищен двубой и единодушно съдийско решение в негова полза.

В новото издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите бойци, дошли в морската столица от различни краища на света за участие в 13-те бойни срещи. Теодор Христов ще се изправи срещу испанеца Еди Руиз в мач на ринга SENSHI в категория 77 кг и ще се бори за своята следваща победа.

Професионалната бойна гaлавечер SENSHI 16 ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League),

2023 © Варна е

Божилов и Алексанян ще бранят европейските си титли на SENSHI

Впечатляващи двубои планират организаторите в 22-рото издание на бойната гала, което ще е на 6 юли
Божилов и Алексанян ще бранят европейските си титли на SENSHI

22-рото издание на професионалната галавечер за бойни спортове SENSHI ще предложи впечатляващи двубои на известни български бойци срещу силни и много мотивирани противници. Поредното издание на престижното събитие ще се проведе на 6 юли 2024 г., а морският бряг ще бъде бойна арена за шампионски битки и място за силни победи.

Два мача ще приковат вниманието на публиката с първите двубои за защити на европейските титли на SENSHI в категориите до 75 и до 90 кг.

Атанас Божилов ще се изправи срещу Само Петче в категория до 75 кг по правилата на KWU Full Contact.

Божилов има зад гърба си впечатляващите деветнадесет победи на ринга на SENSHI от своите 20 участия до момента. Той е актуалният носител на европейската титла на SENSHI в категория до 75 кг., която завоюва на SENSHI 17 миналата година и е истински пример за младите бойци. Божилов е световен шампион на KGP 2018 и WAKO PRO 2017 и 2019.

Словенецът Само Петче е титулуван европейски шампион на MTA K1 за 2014 г., европейски шампион по муай тай на MTA за 2013 г. и 5 пъти е защитавал титлата си във FFC. В предишното издание SENSHI 21 Само Петче победи противника си от Румъния Влад Триф с нокаут във втория рунд.

Варненският боец Едуард Алексанян и германецът Якоб Стюбен ще излязат на ринга в един наистина зрелищен мач – реванш за евро титлата, след като Алексанян спечели европейската титла на SENSHI в категория до 90 кг на SENSHI 18 срещу Стюбен.

Едуард Алексанян е европейски шампион на WAKO PRO в категория К1 през 2021 г., шампион на Savages Kickboxing през 2019 г., както и национален шампион по кикбокс за 2018 и 2020 г. През април 2023 г. Алексанян бе класиран в топ 10 на най-добрите кикбоксьори в света в средна категория от престижното издание Combat Press.

Якоб Стюбен е европейски шампион на IKBF K1, шампион на Северен Тайланд по муай тай за 2015 г., също така е шампион на Германия по муай тай на MTBD и национален шампион в категория K1 (IKBF).

2024 © Варна е