Мобилно меню

През февруари във Варна ще е юбилейният боен спектакъл SENSHI 20

Морската столица ще приеме и четиридневен международен лагер
През февруари във Варна ще е юбилейният боен спектакъл SENSHI 20

Първият за новата година международен лагер по бойни спортове на KWU SENSHI ще се проведе в периода от 22 до 25 февруари 2024 г. в спортния център SENSHI Gym във Варна, съобщават организаторите.

В рамките на лагера участниците ще имат възможност да тренират под ръководството на висококвалифицирани инструктори и майстори на бойните изкуства от цял свят. "Този ексклузивен опит ще обогати техните знания, техника и физическа подготовка в областта на бойните изкуства. KWU SENSHI лагерът дава неизчерпаеми възможности да се споделят знания и опит в разнообразни бойни дисциплини, създавайки една уникална атмосфера на приятелство и спортна страст", убедени са организаторите.

Лагерът ще се проведе в четири последователни дни в град Варна, а по същото време участниците ще станат свидетели и на впечатляващата бойната галавечер SENSHI 20. Юбилейното издание на бойния спектакъл ще се състои на 24 февруари 2024 г. в Двореца на културата и спорта (ДКС) във Варна. 

"Международният лагер и галавечерта предоставят идеалната платформа за среща на талантливи бойци и любители на бойните изкуства от цял свят, предоставяйки незабравими интензивни тренировки в залата и арена с вълнуващи боеве между професионални бойни машини", отбелязват организаторите.

Записванията за участие в международния лагер се приемат до 25 януари 2024 г. Повече информация относно регистрацията и програмата на събитието може да откриете ТУК.

2023 © Варна е / снимка: KWU Senshi

Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Планират се двубои в 6 категории, а състезанието ще продължи 3 дни, кулминацията ще е на 6 юли, когато ще се проведе и SENSHI 22
Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Световна купа KWU SENSHI за аматьори ще се проведе това лято във Варна. Състезанието ще започне на 4 юли и ще продължи 3 дни. То ще се проведе в рамките на международния летен лагер на KWU SENSHI. Организатор на турнира е KWU Международна професионална лига.

Световната купа за аматьори KWU SENSHI за мъже ще се проведе в 6 категории: -70, -75, -80, -85, -90 и 90+ кг, в рамките на три последователни дни, започвайки с напрегнати елиминации и полуфинални битки на бойците, готови да дадат всичко от себе си устремени към финала.

Кулминацията на този вълнуващ турнир ще настъпи на 6 юли 2024 г. в рамките на международната бойна галавечер SENSHI 22. Финалистите в отделните категории ще излязат в светлината на прожекторите, готови да разгърнат пълния си потенциал и да се борят за шампионски титли пред феновете във Варна.

Най-добрите участници в турнира, класирали се на водещите места, ще получат медал, купа, грамота и парична награда. Наградният фонд на световната купа е над 90 000 евро, като сумите започват от 500 евро за отпадналите бойци на квалификациите, 1000 евро за полуфиналистите и достигат до 2000 евро награда за носителите на шампионския пояс.

Очакванията са всички състезатели във финалния етап да дадат всичко от себе си за шампионска световна титла на KWU SENSHI на тежката арена с боен хъс, техники и впечатляващи умения.

Реномирани международни съдии ще бъдат сред реферите, които са ангажирани с ръководенето на срещите, а спортното събитие обещава да бъде едно от най-мащабните в света на бойните изкуства.

Организаторите отправят покана към таланти в бойните спортове от различни страни да се присъединят към турнира за световната купа на KWU SENSHI за аматьори това лято, който ще бъде незабравима проява на атлетизъм и боен дух.  Всички заинтересовани бойци може да изпратят своите заявки за участие чрез попълване на специалния формуляр, намиращ се на senshi.com.

2024 © Варна е / снимка: Senshi