Мобилно меню

Варна приема международен лагер по бойни спортове KWU SENSHI през ноември

В рамките на семинара опитни треньори ще проведат обучения в център "SENSHI Gym"
Варна приема международен лагер по бойни спортове KWU SENSHI през ноември

Дългоочакваният лагер KWU SENSHI се завръща във Варна от 23 до 26 ноември 2023 г., след кратко прекъсване, а заявката на организаторите е, че събитието ще е по-добро и вълнуващо от всякога.

Участниците в лагера ще получат първокласно обучение от опитни треньори и ментори. Лагерите SENSHI са фантастична възможност за състезателите по бойни спортове да усъвършенстват техниката си и да привлекат вниманието на скаутите, които търсят следващият боен талант.

Лагерът KWU SENSHI е спечелил международно признание като водещо събитие за обучение в областта на бойните изкуства, привличайки участници от всички краища на света. Той е значимо преживяване за хората, практикуващи бойни изкуства от цял свят.

Разходите за настаняване и обучение на участниците се поемат от организатора.

Мастър класовете ще се проведат в един от най-добрите спортни комплекси във Варна - престижният тренировъчен център "SENSHI Gym".

Желаещите да се включат в лагера трябва да кандидатстват до 5 ноември 2023 г. на имейл: senshi_bulgaria@abv.bg. Препоръчва се ранна регистрация, тъй като местата за лагера KWU SENSHI са ограничени и се запълват бързо.

2023 © Варна е / снимка: KWU SENSHI

Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Планират се двубои в 6 категории, а състезанието ще продължи 3 дни, кулминацията ще е на 6 юли, когато ще се проведе и SENSHI 22
Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Световна купа KWU SENSHI за аматьори ще се проведе това лято във Варна. Състезанието ще започне на 4 юли и ще продължи 3 дни. То ще се проведе в рамките на международния летен лагер на KWU SENSHI. Организатор на турнира е KWU Международна професионална лига.

Световната купа за аматьори KWU SENSHI за мъже ще се проведе в 6 категории: -70, -75, -80, -85, -90 и 90+ кг, в рамките на три последователни дни, започвайки с напрегнати елиминации и полуфинални битки на бойците, готови да дадат всичко от себе си устремени към финала.

Кулминацията на този вълнуващ турнир ще настъпи на 6 юли 2024 г. в рамките на международната бойна галавечер SENSHI 22. Финалистите в отделните категории ще излязат в светлината на прожекторите, готови да разгърнат пълния си потенциал и да се борят за шампионски титли пред феновете във Варна.

Най-добрите участници в турнира, класирали се на водещите места, ще получат медал, купа, грамота и парична награда. Наградният фонд на световната купа е над 90 000 евро, като сумите започват от 500 евро за отпадналите бойци на квалификациите, 1000 евро за полуфиналистите и достигат до 2000 евро награда за носителите на шампионския пояс.

Очакванията са всички състезатели във финалния етап да дадат всичко от себе си за шампионска световна титла на KWU SENSHI на тежката арена с боен хъс, техники и впечатляващи умения.

Реномирани международни съдии ще бъдат сред реферите, които са ангажирани с ръководенето на срещите, а спортното събитие обещава да бъде едно от най-мащабните в света на бойните изкуства.

Организаторите отправят покана към таланти в бойните спортове от различни страни да се присъединят към турнира за световната купа на KWU SENSHI за аматьори това лято, който ще бъде незабравима проява на атлетизъм и боен дух.  Всички заинтересовани бойци може да изпратят своите заявки за участие чрез попълване на специалния формуляр, намиращ се на senshi.com.

2024 © Варна е / снимка: Senshi