Мобилно меню

Варненски бойци с първи съвместен спаринг за 2023-та година

Общата тренировка на състезатели от водещите клубове в морската столица се проведе в залата на СК Боил
Варненски бойци с първи съвместен спаринг за 2023-та година

Първата за годината обща тренировка за обиграване проведоха състезателите на водещите варненски клубове за бойни спортове - Боил, Вокил, Тим и Дрийм. Бойци на четирите клуба изиграха над 20 рунда помежду си. Спарингите показаха доброто ниво на подготовка на варненските състезатели преди предстоящото държавно първенство по кикбокс в стил "фул контакт", което ще се проведе в Козлодуй.

Домакин на първата съвместна тренировка за 2023-та беше СК Боил. От клуба благодариха на състезателите и треньорите от другите отбори за пълноценния спаринг и феърплея в двубоите, завършили без нито една контузия.

2023 © Варна е / снимка: СК Боил
Още по темата: СК ТИМ СК Вокил СК Боил
Още по темата: СК ТИМ СК Вокил СК Боил

Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Планират се двубои в 6 категории, а състезанието ще продължи 3 дни, кулминацията ще е на 6 юли, когато ще се проведе и SENSHI 22
Световна купа KWU SENSHI започва на 4 юли във Варна

Световна купа KWU SENSHI за аматьори ще се проведе това лято във Варна. Състезанието ще започне на 4 юли и ще продължи 3 дни. То ще се проведе в рамките на международния летен лагер на KWU SENSHI. Организатор на турнира е KWU Международна професионална лига.

Световната купа за аматьори KWU SENSHI за мъже ще се проведе в 6 категории: -70, -75, -80, -85, -90 и 90+ кг, в рамките на три последователни дни, започвайки с напрегнати елиминации и полуфинални битки на бойците, готови да дадат всичко от себе си устремени към финала.

Кулминацията на този вълнуващ турнир ще настъпи на 6 юли 2024 г. в рамките на международната бойна галавечер SENSHI 22. Финалистите в отделните категории ще излязат в светлината на прожекторите, готови да разгърнат пълния си потенциал и да се борят за шампионски титли пред феновете във Варна.

Най-добрите участници в турнира, класирали се на водещите места, ще получат медал, купа, грамота и парична награда. Наградният фонд на световната купа е над 90 000 евро, като сумите започват от 500 евро за отпадналите бойци на квалификациите, 1000 евро за полуфиналистите и достигат до 2000 евро награда за носителите на шампионския пояс.

Очакванията са всички състезатели във финалния етап да дадат всичко от себе си за шампионска световна титла на KWU SENSHI на тежката арена с боен хъс, техники и впечатляващи умения.

Реномирани международни съдии ще бъдат сред реферите, които са ангажирани с ръководенето на срещите, а спортното събитие обещава да бъде едно от най-мащабните в света на бойните изкуства.

Организаторите отправят покана към таланти в бойните спортове от различни страни да се присъединят към турнира за световната купа на KWU SENSHI за аматьори това лято, който ще бъде незабравима проява на атлетизъм и боен дух.  Всички заинтересовани бойци може да изпратят своите заявки за участие чрез попълване на специалния формуляр, намиращ се на senshi.com.

2024 © Варна е / снимка: Senshi