Мобилно меню

Младите огнеборци на Варна завоюваха злато от международно състезание

Първи места спечелиха двете щафети – момичета и момчета, в дисциплината "4х100 метра, с препятствия"
Младите огнеборци на Варна завоюваха злато от международно състезание

Възпитаниците на школа "Огнеборец" при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, се завръщат със златни купи от участието си в Международното състезание по пожароприложен спорт "Купа Пикач", провело се в Чаковец, Хърватия. Златните призове заслужиха двете щафети – момичета и момчета в дисциплината "4х100 метра, с препятствия". Състезателите на ОДК завоюваха и много призови индивидуални отличия.

"Усилената съвместна работа на децата, Алексей Бердник  – треньор на младите огнеборци и РДПБЗН – Варна дадоха своите отлични резултати", отбеляза главен инспектор Стоян Стоянов.

2023 © Варна е / снимка: ЦПЛР – Общински детски комплекс

Записват деца за начално обучение по плуване

Тренировките ще са на плувен басейн "Делфини"
Записват деца за начално обучение по плуване

От 26 февруари 2024 г., понеделник, започва записването за начално обучение по плуване за деца на възраст от 8 до 12 години. Тренировките се провеждат в плувен басейн „Делфини“.

Програмата се финансира от Община Варна и е напълно безплатна за децата. Заплаща се единствено входната такса за басейна, която за целия период е в размер на 20  лв.

Обучението започва на 5 март и се провежда от квалифицирани треньори от спортните клубове. Продължителността е 20 часа.

Родителите, които желаят да запишат децата си в курса, могат да направят това на касата на басейна, която е с работно време от 7:00 ч. до 12:00 ч. и от 14:00 ч. до 20.00 ч.

За записването е необходимо да се представи документ, удостоверяващ възрастта на детето. На касата на басейна е изнесен и графикът на треньорите и спортните клубове.

Телефон за връзка 052/ 820-640.

2024 © Варна е