Мобилно меню

"Ваканция без грижи" за 15-и път във Варна

Състезание по стрийт фитнес ще се проведе на 17 юли на спортната площадка в СУ "Св. Климент Охридски"
"Ваканция без грижи" за 15-и път във Варна

Петнадесето юбилейно издание на спортната кампания "Ваканция без грижи" организира Националното сдружение на сираците в България. Събитието ще се проведе на 17 юли 2023г. (понеделник) от 14.00 часа на спортната площадка в СУ "Св. Климент Охридски" във  Варна.

Деца и младежи от Варна, Бургас, Карнобат, Стара Загора, Пловдив, Сливен и други населени места в страната ще покажат своите умения в турнир по "Стрийт фитнес".

Инициативата има за цел да даде идеи на младите хора как да прекарват пълноценно свободното си време през лятото и да завързват нови познанства и приятелства.

За поредна година Дирекция "Спорт" на община Варна подкрепя спортната кампания. За юбилейното 15-о издание, са предвидени много награди, както за победители, така и за победени, съобщават от сдружението на сираците.

Записването за участие в турнира се организира чрез страницата "Ваканция без грижи 2023" във фейсбук или час преди проявата на място, допълват организаторите.

2023 © Варна е

Записват деца за начално обучение по плуване

Тренировките ще са на плувен басейн "Делфини"
Записват деца за начално обучение по плуване

От 26 февруари 2024 г., понеделник, започва записването за начално обучение по плуване за деца на възраст от 8 до 12 години. Тренировките се провеждат в плувен басейн „Делфини“.

Програмата се финансира от Община Варна и е напълно безплатна за децата. Заплаща се единствено входната такса за басейна, която за целия период е в размер на 20  лв.

Обучението започва на 5 март и се провежда от квалифицирани треньори от спортните клубове. Продължителността е 20 часа.

Родителите, които желаят да запишат децата си в курса, могат да направят това на касата на басейна, която е с работно време от 7:00 ч. до 12:00 ч. и от 14:00 ч. до 20.00 ч.

За записването е необходимо да се представи документ, удостоверяващ възрастта на детето. На касата на басейна е изнесен и графикът на треньорите и спортните клубове.

Телефон за връзка 052/ 820-640.

2024 © Варна е