Мобилно меню

Черно море без Дани Мартин за гостуването на Ботев (Пловдив)

Главен арбитър на двубоя от 26-ия кръг на елитната ни футболна лига ще е Валентин Железов
Черно море без Дани Мартин за гостуването на Ботев (Пловдив)

Група от 21 футболисти определи старши треньорът на Черно море Илиан Илиев за гостуването на Ботев (Пловдив) от 26-ия кръг на елитната ни футболна лига. От нея заради травма отпадна Дани Мартин. Той усети неразположение в последната тренировка на „моряците“ и това го извади от списъка с пътуващите, съобщават от пресцентъра на клуба.

Аут за срещата са още Берк Бейхан, Александър Веселински и Николай Костадинов, които ще играят за дублиращия тим на Черно море срещу Рилци в събота от 16 часа .

Двубоят между Ботев (Пловдив) и Черно море е в неделя, 31 март от 16:30 часа на стадион „Христо Ботев“.

Главен арбитър на срещата ще е Валентин Железов, с асистенти Станимир Илков и Васил Шавов, а съдийски наблюдател ще е Йордан Иванов, за ВАР ще отговарят Ивайло Ненков и Стоян Арсов.

Двубоят между Черно море и Ботев през есента във Варна завърши с успех 1:0 за "моряците".

Групата за мача: Християн Славков, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Николай Златев, Андреас Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

2024 © Варна е / снимка: ПФК Черно море

Ключов футболист се завръща в състава на Черно море преди мача с ЦСКА

Аут за двубоя в столицата са Мишаел Алвес и Виктор Попов
Ключов футболист се завръща в състава на Черно море преди мача с ЦСКА

Група от 21 футболисти определи старши треньорът на Черно море Илиан Илиев за гостуването на ЦСКА от 34-тия кръг на елитната ни футболна лига. Добрата новина в лагера на "моряците" е завръщането на Мазир Сула, който пропусна мача с Лудогорец заради травма. В групата се завръща и Мартин Милушев. Аут за двубоя с ЦСКА е Мишаел Алвес, важната среща ще пропусне и контузеният Виктор Попов.

"Моряците" ще пътуват за София в сряда рано сутринта, като последното занимание на варненци преди срещата с "армейците" ще е в столицата.

Мачът между ЦСКА и Черно море е в четвъртък, 23 май от 20:30 часа на националния стадион "Васил Левски".

Както ВАРНА Е ви информира, главен арбитър на двубоя ще е Георги Кабаков, с асистенти Мартин Маргаритов и Диян Вълков, съдийски наблюдател ще е Николай Колев, а за ВАР ще отговарят Никола Попов и Димо Вълчев. 

Групата на Черно море: Християн Славков, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Уеслен Жуниор.

2024 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно Море