Мобилно меню

Черно море приема Левски

Двубоят на стадион Тича започва в 20:15 часа
Черно море приема Левски

Черно море приема Левски в мач от 29-ия кръг на елитната ни футболна лига. Старши треньорът на "моряците" Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за двубоя. От нея отпаднаха Мартин Дичев, Александър Веселински, Берк Бейхан и Николай Костадинов.

Мачът между Черно море и Левски ще бъде ръководен от Владимир Вълков с помощници са Иван Енчев и Светослав Копчев. За ВАР ще отговаря Валентин Железов с асистент Венцислав Митрев.

Цената на билетите за двубоя е 12 лева. Те се продават онлайн в мрежата на Eventim. Продажбата на билети на касите на стадиона започва днес - в деня на мача, от 16 часа. 

От клуба припомнят някои важни правила и изисквания към феновете, които ще присъстват на трибуните на стадион "Тича": 

"На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, употребили наркотични вещества и без документи за самоличност.

Зрителите, закупили билети за мача в събота, ще могат да влизат единствено в секторите, обозначени на входните талони. На съответния сектор няма да бъдат допускани зрители с билети за друг сектор!

За избягване на излишно напрежение и с цел предотвратяване на конфликти на полувремето няма да се разрешава на зрителите да напускат стадиона.

Всеки напуснал стадиона на полувремето, няма да бъде допускан обратно в сектора си.

Лица до 18 години ще влизат на стадиона само с попълнени декларации (ще има на входовете) и придружител. Деца до 12 години влизат безплатно.

Входовете на стадион „Тича“ ще бъдат отворени час и четиридесет и пет минути преди мача – 18:30 часа. Призоваваме Ви да не чакате последния момент, а да дойдете на стадиона възможно най-рано! Всяко забавяне на касите непосредствено преди срещата би създало излишни проблеми в организацията и пропусквателния режим на входовете. Заемете местата си на стадиона поне половин час преди началото на двубоя.

След приключване на двубоя зрителите от сектор Гости ще бъдат помолени да изчакат останалите зрители да напуснат стадиона.

Благодарим за разбирането!"

Групата на Черно море: Християн Славков, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Едгар Пашеко, Мазир Сула, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Илиан Илиев, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

2024 © Варна е

Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Новият старши треньор Александър Томаш изведе 25 играчи за първа тренировка на стадион Спартак
Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Отборът на Спартак (Варна) започна подготовка за участието си в Първа лига през новия сезон. Това ще е 45-ото участие в елита на българския футбол за отбора на "соколите". Припомняме, че варненският тим заслужи убедително мястото си в Първа лига като се класира като шампион на Втора лига.

Първата тренировка на Спартак от предсезонната подготовка предизвика значителен интерес от страна на феновете. Те посрещнаха своите любимци с фойерверки, скандирания и песни. 

По традиция първата тренировка на Спартак беше в емблематичния за клуба час 19:18. Тя бе предшествана от водосвет, отслужен от отец Дончо. 

Новият старши треньор на отбора Александър Томаш изведе 25 играчи за тренировка на клубния стадион, сред тях и доста юноши на клуба, както и новопривлеченият вратар Мартин Величков, който през миналия сезон носи екипа на Етър.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър Спартак Варна