Мобилно меню

Черно море с благотворителна кампания за Великден

На стадион Тича преди мача с Локомотив (Пловдив) в неделя ще се приемат пакетирани дълготрайни храни и консерви в подкрепа на социално слаби варненци
Черно море с благотворителна кампания за Великден

Поредната си благотворителна инициатива в подкрепа на социално слаби варненци организира футболният клуб Черно море. Настоящата акция цели да подпомогне нуждаещите се в навечерието на Великден като им осигури за празника дълготрайни пакетирани храни и консерви. Тя ще стане част от Великденската милосърдна кампания в храм „Св. Архангел Михаил“. Желаещите да се включат в инициативата, могат да го направят преди и по време на мача на Черно море с Локомотив (Пловдив), който ще е в неделя - 28 април, от 20:15 часа, на стадион "Тича" във Варна.

"Нека отново обединим усилия и дарим хранителни продукти на нуждаещите се. Няма по-голяма сила от това да даваме добри примери на децата си – да сме съпричастни и да даряваме надежда и усмивки на нуждаещите се хора", призовават от Черно море.

На входовете на клубния стадион ще има поставени урни, в които при влизане, всеки може да остави пакетирани хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на нуждаещите се в събота преди празника (4 май), заедно с топлия обяд в храм „Св. Архангел Михаил. Желаещите да се включат в кампанията може да дарят: консерви – рибни, пастет, лютеница и пр.; варива – ориз, леща, боб, макарони; пакетирани сладки - бисквити, вафли, мармалад, захар; олио, сокове, компоти; дълготрайни вакуумирани колбаси.

2024 © Варна е

Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Новият старши треньор Александър Томаш изведе 25 играчи за първа тренировка на стадион Спартак
Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Отборът на Спартак (Варна) започна подготовка за участието си в Първа лига през новия сезон. Това ще е 45-ото участие в елита на българския футбол за отбора на "соколите". Припомняме, че варненският тим заслужи убедително мястото си в Първа лига като се класира като шампион на Втора лига.

Първата тренировка на Спартак от предсезонната подготовка предизвика значителен интерес от страна на феновете. Те посрещнаха своите любимци с фойерверки, скандирания и песни. 

По традиция първата тренировка на Спартак беше в емблематичния за клуба час 19:18. Тя бе предшествана от водосвет, отслужен от отец Дончо. 

Новият старши треньор на отбора Александър Томаш изведе 25 играчи за тренировка на клубния стадион, сред тях и доста юноши на клуба, както и новопривлеченият вратар Мартин Величков, който през миналия сезон носи екипа на Етър.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър Спартак Варна