Мобилно меню

Димитър Димитров: Имахме своите шансове срещу Лудогорец (Видео)

Трябва да притежаваме повече самочувствие и увереност, за да не допускаме елементарни грешки, категоричен е Херо, който от Нова година пое Спартак (Варна)
Димитър Димитров: Имахме своите шансове срещу Лудогорец (Видео)
65

Създадохме добри ситуации срещу Лудогорец, но най лошото е резултатът.

Така коментира старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо поражението на тима си с 1:2 срещу "орлите" от Разград в първия двубой от подновяването на кампанията в Първа лига след зимната пауза в първенството.

След двата бързи гола които получихме, загубихме самочувствие, радвам се, че успяхме все пак да се завърнем в двубоя.

Намалявайки резултата на 1:2, имахме шанс дори да изравним, но това нямаше да е много реалистично с оглед развитието на събитията на терена, коментира още Димитър Димитров.

Наставникът на Спартак (Варна) изрази увереност, че ако отборът му е съумял да изравни, срещата е щяла да претърпи различен развой.

Нуждаем се от повече самочувствие и увереност в завървашащата фаза и да не допускаме елементарни грешки в защита.

Херо отбеляза, че предвид новата селекция, която е направил в редиците на "соколите" е нужно време футболистите да се сработят. "Като вземем предвид факта, че повечето от играчите дори не знаеха имената си преди да излязат на терена, имаме нужда от още малко време, за да доизградим състава", обобщи старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров.

2023 © Варна е

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
26

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е