Мобилно меню

Дробаров и Димов се завръщат в групата на Черно море

"Моряците" приемат ЦСКА в ключов двубой от Първа лига, в събота, от 15:15 часа
Дробаров и Димов се завръщат в групата на Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за съботното домакинство на ЦСКА от 22-рия кръг на елитната ни футболна лига. След изтърпяно наказание се завръща Влатко Дробаров. В групата попадна и капитанът Даниел Димов, който лекуваше травма.

Двубоят между Черно море и ЦСКА е на 24 февруари, от 15:15 часа на стадион „Тича“. Касите за билети за секторите на домакините ще отворят в 11:45 часа. Цената на билетите е 12 лева.

Входовете на стадион „Тича“ ще бъдат отворени два часа преди мача – в 13:15 часа, за да се гарантира безпроблемното влизане на феновете на клубното съоръжение на "моряците". 

"Призоваваме Ви да не чакате последния момент, а да дойдете на стадиона възможно най-рано! Всяко забавяне на касите непосредствено преди срещата би създало излишни проблеми в организацията и пропусквателния режим на входовете. Заемете местата си на стадиона поне половин час преди началото на двубоя!", призовават от клуба. 

Преди двубоя Черно море и ЦСКА имат по 45 точки в актива си, колкото има и Лудогорец, който е с мач по-малко. Двубоят в София между двата тима през този сезон завърши наравно 1:1, а попадението за "моряците" отбеляза точно завръщащият се след наказание бранител Влатко Дробаров. 

Групата на Черно море: Християн Славков, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Мартин Дичев, Дани Мартин, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър ПФК Черно Море

Росен Кирилов няма да води Спартак (Варна) в Първа лига

Специалистът напуска клуба след края на сезона
Росен Кирилов няма да води Спартак (Варна) в Първа лига

След проведени разговори между ръководството на Спартак (Варна) и старши треньорът Росен Кирилов е решено, че той ще остане начело на тима до края на настоящия сезон и няма да води клуба в Първа лига. Това съобщиха от клубното ръководство на "соколите". 

"През изминалите няколко месеца, откакто пое тима, Росен Кирилов и неговият щаб не само изпълниха задачата, която им бе поставена – първото място в шампионата и завръщане в Първа лига, а изградиха отбор и колектив, който постигна победи с убедителна игра и стил, с който всички привърженици могат да се гордеят."

Ръководството на Спартак изказва своята благодарност към Росен Кирилов за работата и професионалното му отношение към клуба и неговите задължения, като му пожелава успех в треньорската кариера.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър ФК Спартак Варна