Мобилно меню

Херо: Играли сме и по-силни мачове, но сега спечелихме точка, това е най-важното!

През повечето време игровото преимущество бе на страната на Ботев, имахме своите шансове накрая, коментира наставникът на Спартак (Варна)
Херо: Играли сме и по-силни мачове, но сега спечелихме точка, това е най-важното!
50

Старши треньорът на Спартак (Варна) беше доволен от представянето на своя тим при визитата на Ботев в Пловдив. "Започнахме спокойни двубоя, но ни отбелязаа гол от нелепа ситуация, след грешка на нашия вратар", коментира Херо. 

Димитър Димитров подчерта, че отборът му е играл близо до максималните си възможности, особено в края на срещата, когато по думите на треньора дори имал шанс да спечели, "колкото и нескромно да звучи".

"Играли сме много по-силни мачове от този и не сме печелили точки, този път обаче спечелихме точка"

Наставникът на "соколите" спести коментар по темата дали резултатът 1:1 в срещата е закономерен.

"През по-голяма част от мача игровото преимущество бе на страната на домакините. Те бяха отборът, който диктуваше събитията, но въпреки това в последните минути имахме своите шансове да стигнем до пълен успех."

Херо подчерта, че отборът на Ботев разполага с много класни футболисти, които притежават качествата сами да решат даден мач, докато в Спартак няма такива състезатели. "Ние разчитаме повече на отборната игра, но опитваме с наличния потенциал да търсим максимума във всяка среща", обобщи Димитров за собствената си селекцията.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ФК Спартак Варна

Черно море гостува на Локомотив (Пловдив) без Александър Василев и Алекс Фернандес

В групата на "моряците" за двубоя на Лаута се завръща Мишаел Алвес
Черно море гостува на Локомотив (Пловдив) без Александър Василев и Алекс Фернандес
17

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за гостуването на Локомотив (Пловдив) в мач от 34-ия кръг на елитната ни футболна лига. От нея отпаднаха Александър Василев и Алекс Фернандес, а с тима ще пътуват Николай Златев и Берк Бейхан. В групата се завръща и Мишаел Алвес.

Двубоят между Локомотив (Пловдив) и Черно море е в петък, 2 юни от 19:45 часа на Лаута.

Главен арбитър на срещата ще е Георги Димитров с асистент съдии Дениз Соколов и Георги Дойнов, съдийски наблюдател ще е Мартин Богдев.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно море