Мобилно меню

Херо: В следващия кръг успехът е задължителен за Спартак, конкурентите ни трупат точки (Видео)

Червеният картон на Цветков реши мача в полза на Арда, с 10 души отстъпвахме игрово, отбеляза наставникът на "соколите"
Херо: В следващия кръг успехът е задължителен за Спартак, конкурентите ни трупат точки (Видео)
58

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо посочи като основна причина за неуспеха на отбора си срещу Арда червения картон на Александър Цветков, който остави "соколите" с човек по-малко през второто полувреме.

"При численото неравенство нашият отбор отстъпваше игрово. Беше въпрос на време да вкарат. Заслужен успех на отбора на Арда. Ако бяхме с 11 човека, запазвахме нашите шансове, защото при този резултат Арда щеше да се отвори и щяхме да имаме пространства ние. Червеният картон ни принуди да променим позиционирането и начина ни на игра. Така Арда имаше тотално преимущество".

Наставникът на "соколите" не скри, че е имал и кадрови проблеми преди срещата.

"Иван Йорданов беше болен и затова игра само 20-30 минути, другите също имаха проблеми, затова трябваше да направим принудителни смени. При нас на определени позиции липсва баланс, конкуренция и качество. Това са футболистите обаче, с които трябва да изиграем шампионата. Трябва да излизаме максимално концентрирани".

Старши треньорът на Спартак Варна подчерта, че в следващия кръг отборът му задължително трябва да вземе победата, ако иска да се бори за оставане в Елитната ни футболна лига, тъй като конкурентите му са взели "изненадващи" точки на чужд терен.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ФК Спартак Варна

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
29

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е