Мобилно меню

Херо: Вече знам кои ще са титулярите на Спартак (Варна)

В оставащите контроли ще доизбистря състава за предстоящите официални срещи, отбеляза Димитър Димитров
Херо: Вече знам кои ще са титулярите на Спартак (Варна)
45

 

"В главата си вече имам яснота за титулярния състав на Спартак (Варна) за предстоящите мачове в Първа лига".

Това заяви пред клубния сайт старши треньорът на "соколите" Димитър Димитров-Херо след успеха на варненци с 2:0 в контролата срещу косовския Малишева, играна в Турция. "Остават ни още няколко контролни срещи, които ще ми дадат възможност окончателно да избистря състава, ще дам шанс на всички футболисти да се преборят за място в отбора", допълни Херо.

Специалистът не спести критики към представянето на играчите си в спаринга срещу Малишева.

"От резултата съм доволен, от играта не, защото смятам, че бяхме доста тромави в този мач. Това все пак е нещо нормално предвид етапа на тежки тренировки, в който се намираме. С наближаването на официалните двубои ще наблегнем на възстановяването и освежаването на футболистите".

Димитров отбеляза, че в контролата с косовския тим, Спартак се е представил добре в защита, но в атака "соколите" не са били толкова експлозивни, колкото в предишната проверка. Специалистът изрази задоволство от условията в Анталия, където варненци са на лагер и отбеляза, че са оптимални за подготовката на отбора.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ФК Спартак Варна

Черно море гостува на Локомотив (Пловдив) без Александър Василев и Алекс Фернандес

В групата на "моряците" за двубоя на Лаута се завръща Мишаел Алвес
Черно море гостува на Локомотив (Пловдив) без Александър Василев и Алекс Фернандес
17

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за гостуването на Локомотив (Пловдив) в мач от 34-ия кръг на елитната ни футболна лига. От нея отпаднаха Александър Василев и Алекс Фернандес, а с тима ще пътуват Николай Златев и Берк Бейхан. В групата се завръща и Мишаел Алвес.

Двубоят между Локомотив (Пловдив) и Черно море е в петък, 2 юни от 19:45 часа на Лаута.

Главен арбитър на срещата ще е Георги Димитров с асистент съдии Дениз Соколов и Георги Дойнов, съдийски наблюдател ще е Мартин Богдев.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно море