Мобилно меню

Илиан Илиев и футболисти на Черно море бяха специални гости в детска градина във Варна

Треньорът на "моряците", заедно с капитана Даниел Димов, Мишаел Алвес и националите Виктор Попов и Иван Дюлгеров присъстваха на тържество на тема футбол, в ДГ "Крилатко"
Илиан Илиев и футболисти на Черно море бяха специални гости в детска градина във Варна

Треньорът на Черно море Илиан Илиев и част от футболистите на „моряците“ зарадваха деца в детска градина ″Крилатко“ във варненския квартал „Възраждане“. Капитанът Даниел Димов, заедно с Мишаел Алвес и националите на България Виктор Попов и Иван Дюлгеров присъстваха на специално подготвено за тях тържество. То разбира се бе на тема футбол.

Децата предизвикаха на приятелска среща големите футболисти на Черно море, водени от своя треньор Илиан Илиев. Главни съдии на футболната среща бяха кметът на район Младост Христо Христов и мениджърът на ДФК „Делфини“ Илко Станчев.

От името на целия отбор наставникът Илиан Илиев подари на директора на ДГ "Крилатко" Елена Ташева фланелка с подписите на играчите на Черно море.

Дългогодишна традиция в детската градина е да осигурява на малките си възпитаници срещи с известни личности – творци, спортисти, артисти.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър ПФК Черно море

Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Новият старши треньор Александър Томаш изведе 25 играчи за първа тренировка на стадион Спартак
Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Отборът на Спартак (Варна) започна подготовка за участието си в Първа лига през новия сезон. Това ще е 45-ото участие в елита на българския футбол за отбора на "соколите". Припомняме, че варненският тим заслужи убедително мястото си в Първа лига като се класира като шампион на Втора лига.

Първата тренировка на Спартак от предсезонната подготовка предизвика значителен интерес от страна на феновете. Те посрещнаха своите любимци с фойерверки, скандирания и песни. 

По традиция първата тренировка на Спартак беше в емблематичния за клуба час 19:18. Тя бе предшествана от водосвет, отслужен от отец Дончо. 

Новият старши треньор на отбора Александър Томаш изведе 25 играчи за тренировка на клубния стадион, сред тях и доста юноши на клуба, както и новопривлеченият вратар Мартин Величков, който през миналия сезон носи екипа на Етър.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър Спартак Варна