Мобилно меню

Илиан Илиев: Използвахме си шансовете по най-добрия начин

Липса на самочувствие ни попречи да постигнем по-категоричен успех срещу ЦСКА, отбеляза наставникът на Черно море
Илиан Илиев: Използвахме си шансовете по най-добрия начин
47

 

"Футболистите играха много дисциплинирано, изпълниха всички указания. Възползвахме се от всички шансове, които се разкриха пред нас, за да стигнем до победата". Така коментира старши треньорът на Черно море Илиан Илиев успеха на своите срещу ЦСКА в 1/4-финала за Купата на България, игран на стадион "Българска армия" в столицата.

"Не допуснахме елементарни грешки и се противопоставихме по най-добрия начин на класния си съперник. Всички знаем колко добър отбор е ЦСКА, не трябваше да им предоставяме контрола над топката".

Илиан Илиев подчерта, че футболистите на Черно море са се постарали да действат спокойно и хладнокръвно в защита, да изнасят топката и да бъдат агресивни в атака.

"Благодаря на играчите, че се вложиха максимално в срещата, планът ни се получи в голяма степен".

Специалистът подчерта, че само липсата на самочувствие е попречила на отбора му да постигне още по-изразителна победа. "Щабът на ЦСКА подходи хазартно със смените, трябваше да се възползваме и да отбележим още един гол, за да сме спокойни до края, но не се получи. Добре е, че всичко завърши в наша полза", допълни Илиев.

Наставникът на Черно море коментира, че няма претенции за следващ съпреник в турнира за Купата на България.

"Ако искаме да продължим похода към трофея, трябва да победим всички", обобщи Илиев.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно море

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
20

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е