Мобилно меню

Илиан Илиев: Трябваше да играем повече с акъл, отколкото със сърце!

Срещу Лудогорец се подведохме по емоцията, надявам се с ЦСКА да играем по-умно
Илиан Илиев: Трябваше да играем повече с акъл, отколкото със сърце!

 

"Като цяло изиграхме мача срещу Лудогорец така, както искахме. Лудогорец има безспорна класа и малките ситуации, в които ги оставиш да играят своята игра, те се възползват от тях максимално. От друга страна, непростимо е за опитен отбор като нашия, с претенции за предните места в класирането, да допуска подобни грешки".

Така старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението на своите футболисти при гостуването в Разград на старта на пролетния полусезон в елитната ни футболна лига.

Според опитния специалист, отборът му се е подвел по емоциите, след като е открил резултата рано.  

"Ние не сме отбор, който като вкара гол да се прибира да пази резултата, а и вкарахме прекалено рано, нямаше как да го направим, но отново ще подчертая, подведохме се по резултата и подходихме емоционално, подценихме ситуации, при които дойдоха вторият и третият гол за Лудогорец."

Илиан Илиев изтъкна, че Черно море е трябвало да изиграе целия мач, така както се е представил през вторто полувреме. 

"Повече с акъл, отколкото със сърце трябваше да играем в тази среща. Отбор, който се бори за предно класиране, не трябва да допуска такива голове, след непредизвикани грешки." 

Илиан Илиев подчерта, че през второто полувреме отборът му е създал достатъчно ситуации, за да има шанс да вземе нещо повече в този мач, но е трябвало да играе по-умно през целия двубой. 

"Грешките, които допуснахме със сигурност не се дължат на липсата на определени футболисти в състава. Всички момчета, които са в отбора, трябва да са на нужнното ниво, за да могат във всеки един момент, когато влязат, да се представят пълноценно. Разбира се, оптималната форма на младите футболисти ще дойде с повече практика", отбеляза опитният специалист.  

"Благодаря на нашите фенове, които напълниха сектора за гости на стадиона в Разград и ни подкрепиха изцяло"

Наставникът на Черно море обеща: "Ще се стремим срещу ЦСКА да се представим по-умно и по по-добър начин"!

2024 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно Море

Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Новият старши треньор Александър Томаш изведе 25 играчи за първа тренировка на стадион Спартак
Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Отборът на Спартак (Варна) започна подготовка за участието си в Първа лига през новия сезон. Това ще е 45-ото участие в елита на българския футбол за отбора на "соколите". Припомняме, че варненският тим заслужи убедително мястото си в Първа лига като се класира като шампион на Втора лига.

Първата тренировка на Спартак от предсезонната подготовка предизвика значителен интерес от страна на феновете. Те посрещнаха своите любимци с фойерверки, скандирания и песни. 

По традиция първата тренировка на Спартак беше в емблематичния за клуба час 19:18. Тя бе предшествана от водосвет, отслужен от отец Дончо. 

Новият старши треньор на отбора Александър Томаш изведе 25 играчи за тренировка на клубния стадион, сред тях и доста юноши на клуба, както и новопривлеченият вратар Мартин Величков, който през миналия сезон носи екипа на Етър.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър Спартак Варна