Мобилно меню

Повериха Пирин - Черно море на Валентин Железов

Главен арбитър на домакинския мач на Спартак срещу Ботев Враца ще е Станимир Тренчев
Повериха Пирин - Черно море на Валентин Железов

Съдийската комисия към Българския футболен съюз определи на днешното си заседание арбитърските наряди за предстоящия 21-ви кръг в Елитната ни футболна лига.

Валентин Железов ще е главен съдия на мача между Пирин и Черно море. Двубоят ще се играе в Благоевград, на 27 февруари - понеделник, от 17:30 часа. Асистенти на Железов ще са Иво Колев и Николай Чакъров, а съдийски наблюдател ще е Георги Игнатов.

Домакинският двубой на Спартак Варна срещу Ботев Враца е поверено на Станимир Тренчев. Асистент арбирти в двубоя ще са Мирослав Иванов и Станислав Станев, а съдийски наблюдател ще е Ахмед Ахмед. Двубоят на стадион "Спартак" в морската столица ще е на 25 февруари - събота, от 15 часа.

2023 © Варна е / снимка: ПФК Черно Море архив

Георги Кабаков ще ръководи мача между ЦСКА и Черно море

Дербито между втория и третия в елита ще е на 23 май
Георги Кабаков ще ръководи мача между ЦСКА и Черно море

Георги Кабаков ще е главен арбитър на двубоя между ЦСКА и Черно море от предпоследния кръг в елитната ни футболна лига. Дербито между втория и третия във временното класиране ще се играе на 23 май - четвъртък, от 20:15 часа на националния стадион "Васил Левски". Асистенти на Георги Кабаков в срещата ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, съдийски наблюдател ще е Николай Колев, а за ВАР ще отговарят Никола Попов и Димо Вълчев. 

Преди изиграване на срещите от 34-тия кръг, Черно море е втори във временното класиране с актив от 69 точки, ЦСКА е трети, с две точки по-малко. 

2024 © Варна е