Мобилно меню

Повериха Пирин - Черно море на Валентин Железов

Главен арбитър на домакинския мач на Спартак срещу Ботев Враца ще е Станимир Тренчев
Повериха Пирин - Черно море на Валентин Железов
59

Съдийската комисия към Българския футболен съюз определи на днешното си заседание арбитърските наряди за предстоящия 21-ви кръг в Елитната ни футболна лига.

Валентин Железов ще е главен съдия на мача между Пирин и Черно море. Двубоят ще се играе в Благоевград, на 27 февруари - понеделник, от 17:30 часа. Асистенти на Железов ще са Иво Колев и Николай Чакъров, а съдийски наблюдател ще е Георги Игнатов.

Домакинският двубой на Спартак Варна срещу Ботев Враца е поверено на Станимир Тренчев. Асистент арбирти в двубоя ще са Мирослав Иванов и Станислав Станев, а съдийски наблюдател ще е Ахмед Ахмед. Двубоят на стадион "Спартак" в морската столица ще е на 25 февруари - събота, от 15 часа.

2023 © Варна е / снимка: ПФК Черно Море архив

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
20

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е