Мобилно меню

Промениха началния час на Левски - Черно море

Причина за решението на БФС са лошите метеорологични условия в страната и желанието на футболната централа условията за игра в дербито да са оптимални
Промениха началния час на Левски - Черно море
57

Двубоят между Левски и Черно море ще се играе на 11 февруари от 12:30 ч., вместо предварително обявеното 17:30 часа. Промяната е наложена предвид лошите метеорологични условия в страната през последните дни. Решението беше взето съвместно от експерти в БФС, ПФЛ и Нова Броудкастинг Груп, която притежава официални права за излъчване на шампионата.

Припомняме, че Черно море и Левски, ще изиграят двубоя си от 19-ия кръг в елитната ни футболна лига на стадион "Ивайло" във Велико Търново, тъй като столичани са наказани с лишаване от домакински права.

Преди подновяването на кампанията в Първа лига, Черно море е седми с 29 точки, Левски е шести, с точка повече в актива си. Последният двубой между двата тима завърши при резултат 0:0.

Както ВАРНА Е ви информира, главен арбирът на срещата между Левски и Черно море във Велико Търново ще е Никола Попов, с асистенти  Мирослав Иванов и Георги Минев, съдийски наблюдател ще е Ичко Лозев.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно Море

Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване

Ръководството на "соколите" изрази признателност към Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към клуба през изминалия полусезон
Спартак (Варна) благодари на Херо на сбогуване
29

Спартак (Варна) се разделя с досегашния си старши треньор, Димитър Димитров - Херо след изтичане срока на договора му.

Ръководството на клуба изразява своята благодарност и отдава дължимото на Димитър Димитров за професионализма и отговорното отношение към работата през изминалия полусезон.

"Димитър Димитров ще остане част от историята на клуба като застъпник на добрия и честен футбол. Изказваме благопожелания на него и неговия екип за бъдещи професионални успехи. Вярваме, че по достоен начин затваряме тази страница, за да отворим нова глава!", заявиха от ръководството на ФК Спартак (Варна).

2023 © Варна е