Мобилно меню

Спартак подновява тренировки във Варна в понеделник

Херо обнадежден за представянето на "соколите" в първенството - всеки мач оттук до края ще е като за финал!
Спартак подновява тренировки във Варна в понеделник

Отборът на Спартак Варна се завърна от лагера в Турция, където проведе двуседмична подготовка. "Соколите" ще подновят тренировките си в морската столица в понеделник, след като играчите получиха двудневна почивка от наставника Димитър Димитров. Херо не скри, че е обнадежден за представянето на футболистите си след подновяването на шампионата в Първа лига. Треньорът подчерта, че оттук до края всеки мач на отбора му ще е като за финал.

Спартак Варна подновява кампанията в елитната ни футболна лига с домакинство на Лудогорец (Разград) на 11 февруари от 15:00 часа на стадион "Спартак".

По време на зимната си подготовка Спартак изигра шест контроли, в които записа четири победи и две равенства.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ФК Спартак Варна

Росен Кирилов няма да води Спартак (Варна) в Първа лига

Специалистът напуска клуба след края на сезона
Росен Кирилов няма да води Спартак (Варна) в Първа лига

След проведени разговори между ръководството на Спартак (Варна) и старши треньорът Росен Кирилов е решено, че той ще остане начело на тима до края на настоящия сезон и няма да води клуба в Първа лига. Това съобщиха от клубното ръководство на "соколите". 

"През изминалите няколко месеца, откакто пое тима, Росен Кирилов и неговият щаб не само изпълниха задачата, която им бе поставена – първото място в шампионата и завръщане в Първа лига, а изградиха отбор и колектив, който постигна победи с убедителна игра и стил, с който всички привърженици могат да се гордеят."

Ръководството на Спартак изказва своята благодарност към Росен Кирилов за работата и професионалното му отношение към клуба и неговите задължения, като му пожелава успех в треньорската кариера.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър ФК Спартак Варна