Мобилно меню

Стадион "Спартак" във Варна приема евроквалификации

Националите ни до 19 години ще приемат на съоръжението в морската столица отборите на Шотландия на 15-и ноември, Сърбия на 18-и и Андора на 21-и ноември
Стадион "Спартак" във Варна приема евроквалификации

Юношеският национален отбор на България до 19 години ще играе евроквалификации на стадион "Спартак" във Варна. "Лъвчетата" ще приемат на съоръжението в морската столица отборите на Шотландия на 15-и ноември, Сърбия на 18-и и Андора на 21-и ноември. И трите двубоя ще са с начален час 14:30. 

От пресцентъра на ФК Спартак (Варна) изтъкват, че в националния отбор за тази възраст е включен и талантливият нападател на "соколите" Александър Александров.

Публиката в морската столица ще има възможност да подкрепи младите ни национали и в трите европейски квалификации на стадион "Спартак".

2023 © Варна е / снимки: Морско око

Ивайло Стоянов ще ръководи мача между Етър и Черно море

Двубоят на стадион Ивайло във Велико Търново е на 2 декември
Ивайло Стоянов ще ръководи мача между Етър и Черно море

Ивайло Стоянов ще е главен арбитър на двубоя между Етър и Черно море от 19-ия кръг на елитната ни футболна лига, реши съдийската комисия към Българския футболен съюз. Асистент съдии ще са Костадин Тановчев и Николай Попниколов, съдийски наблюдател ще е Николай Колев. За ВАР ще отговарят Иво Андреев и Красимир Миланов.

Срещата между Етър и Черно море на стадион Ивайло във Велико Търново ще е на 2 декември, събота, от 15 часа.

Преди изиграването на мачовете от 19-ия кръг на елитната ни футболна лига, Черно море е втори във временното класиране, с актив от 39 точки, Етър е последен, с едва 8 точки в актива си.

2023 © Варна е