Мобилно меню

Талант на Черно море ще трупа игрови опит в Янтра (Габрово)

Велислав Василев e преотстъпен в тима от втора лига до края на сезона
Талант на Черно море ще трупа игрови опит в Янтра (Габрово)

Черно море преотстъпи футболист в отбор от Втора лига. Това е халфът Велислав Василев, който ще трупа игрови минути в тима на Янтра (Габрово). Роденият през 2001 година играч ще играе за втородивизионния тим до края на сезона.

На „Тича“ винаги са възлагали големи надежди за бъдещето на Василев, но предвид това, че го преследват контузии и конкуренцията на неговия пост е сериозна, трудно би се преборил за място в състава на „моряците“ на този етап. Затова спортно-техническият щаб на Черно море прецени, че Велислав има нужда от мачове, с които да възвърне формата си.

Велислав Василев вече тренира с отбора на Янтра (Габрово).

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър ПФК Черно Море

Росен Кирилов няма да води Спартак (Варна) в Първа лига

Специалистът напуска клуба след края на сезона
Росен Кирилов няма да води Спартак (Варна) в Първа лига

След проведени разговори между ръководството на Спартак (Варна) и старши треньорът Росен Кирилов е решено, че той ще остане начело на тима до края на настоящия сезон и няма да води клуба в Първа лига. Това съобщиха от клубното ръководство на "соколите". 

"През изминалите няколко месеца, откакто пое тима, Росен Кирилов и неговият щаб не само изпълниха задачата, която им бе поставена – първото място в шампионата и завръщане в Първа лига, а изградиха отбор и колектив, който постигна победи с убедителна игра и стил, с който всички привърженици могат да се гордеят."

Ръководството на Спартак изказва своята благодарност към Росен Кирилов за работата и професионалното му отношение към клуба и неговите задължения, като му пожелава успех в треньорската кариера.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър ФК Спартак Варна