Мобилно меню

Васил Панайотов: Искаме мачове в Европа и ще се постараем да играем добре!

Черно море за мен значи много, обичам всичките си съотборници и съм благодарен за подкрепата, обобщи опитният футболист на "моряците"
Васил Панайотов: Искаме мачове в Европа и ще се постараем да играем добре!

Васил Панайотов беше обявен за играч №1 в последния мач на Черно море срещу Крумовград за вицешампионския сезон 2023-2024. Опитният футболист на "моряците" коментира с вълнение представянето на отбора.

"Най-силното оръжие на Черно море според мен са хората, които и днес напълниха стадиона, колективът, който имаме, старши треньорът, който е с нас във всеки един момент.

Всички сме едно голямо семейство и тази година показахме, че можем да се мерим с най-големите, с отбори със страхотни ресурси. Доказахме, че сме достойни и заслужаваме това второ място!

Със сигурност доста труд положихме през целия сезон и през доста трудности преминахме, но в съблекалнята сме мъжки момчета, искахме го това второ място, не се предадохме, борихме се до края, показахме добър футбол и сме щастливи, че днес направихме така, че Варна да е горда с нашия отбор и публиката да напълни стадиона."

Васил Панайотов призна, че изминалият сезон може би е бил най-силният във футболната му кариера до момента.

"Черно море за мен значи много, не мога да го опиша с една дума. Днес като видях стадиона пълен с хора, които се радват - това е истинско удоволствие.

Щастлив съм, че съм в Черно море, благодаря за подкрепата, щастлив съм, че играя с тези футболисти.

С ръка на сърцето мога да кажа, че обичам всеки един от тях и техните семейства."

Васил Панайотов беше категоричен, че всеки един футболист в Черно море е наясно колко трудни ще са предстоящите мачове в Европа.

"Най-хубавото в нашия отбор е, че всеки има реална самооценка. Сега ще се насладим на успеха, който постигнахме, след това ще опитаме да се подготвим по най-добрия начин за предстоящите мачове в Европа. Както се казва, който го е страх от мечки да не ходи в гората, нас не ни е страх! Искаме тези мачове и ще направим всичко възможно да се представим добре и да радваме хората!"

2024 © Варна е

Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Новият старши треньор Александър Томаш изведе 25 играчи за първа тренировка на стадион Спартак
Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Отборът на Спартак (Варна) започна подготовка за участието си в Първа лига през новия сезон. Това ще е 45-ото участие в елита на българския футбол за отбора на "соколите". Припомняме, че варненският тим заслужи убедително мястото си в Първа лига като се класира като шампион на Втора лига.

Първата тренировка на Спартак от предсезонната подготовка предизвика значителен интерес от страна на феновете. Те посрещнаха своите любимци с фойерверки, скандирания и песни. 

По традиция първата тренировка на Спартак беше в емблематичния за клуба час 19:18. Тя бе предшествана от водосвет, отслужен от отец Дончо. 

Новият старши треньор на отбора Александър Томаш изведе 25 играчи за тренировка на клубния стадион, сред тях и доста юноши на клуба, както и новопривлеченият вратар Мартин Величков, който през миналия сезон носи екипа на Етър.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър Спартак Варна