Мобилно меню

Виктор Попов и Даниел Димов се завръщат в групата на Черно море за Левски

Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" в столицата ще бъде ръководен от Георги Кабаков, срещата е в петък, 26 май от 20:30 часа
Виктор Попов и Даниел Димов се завръщат в групата на Черно море за Левски

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев обяви групата от футболисти, на които ще разчита при решителното гостуване на Левски на Герена от 33-тия кръг на елитната ни футболна лига. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" в столицата е на 26 май, петък, от 20:30 часа. В състава на "моряците" след наказание се завръща бегът Виктор Попов, а след травма отново на линия за важния двубой е капитанът Даниел Димов. Извън групата на Черно море за гостуването на Левски останаха Николай Златев и Мишаел Алвес.

Двубоят, който до голяма степен ще реши кой ще завърши на четвърто място в елитната ни футболна лига този сезон, ще бъде ръководен от Георги Кабаков, с асистенти Йордан Петров и Павлин Михайлов. За четвърти съдия бе назначен Георги Иванов, а за ВАР ще отговаря Валентин Железов, с помощник Мирослав Желев.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Даниел Димов, Цветомир Панов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Велислав Василев, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Едгар Пашеко, Наско Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

2023 © Варна е / снимка: Пресцентър ПФК Черно море

Георги Кабаков ще ръководи мача между ЦСКА и Черно море

Дербито между втория и третия в елита ще е на 23 май
Георги Кабаков ще ръководи мача между ЦСКА и Черно море

Георги Кабаков ще е главен арбитър на двубоя между ЦСКА и Черно море от предпоследния кръг в елитната ни футболна лига. Дербито между втория и третия във временното класиране ще се играе на 23 май - четвъртък, от 20:15 часа на националния стадион "Васил Левски". Асистенти на Георги Кабаков в срещата ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, съдийски наблюдател ще е Николай Колев, а за ВАР ще отговарят Никола Попов и Димо Вълчев. 

Преди изиграване на срещите от 34-тия кръг, Черно море е втори във временното класиране с актив от 69 точки, ЦСКА е трети, с две точки по-малко. 

2024 © Варна е