Мобилно меню

Зимната подготовка на Черно море стартира на 5 януари

8 контроли ще изиграе лидерът в елитната ни футболна лига
Зимната подготовка на Черно море стартира на 5 януари

Черно море започва зимната си подготовка на 5 януари. „Моряците“ ще излязат за първо занимание от 14:30 часа на клубния стадион „Тича“. До 20 януари „зелено-белите“ ще се готвят във Варна, а ден по-късно - на 21-ви, ще отпътуват за Турция. Там лидерът в елитната ни футболна лига ще проведе основната част от подготовката си до 2 февруари.

Треньорът Илиан Илиев планира 8 проверки, като 3 от тях ще са в южната ни съседка, съобщават от пресцентъра на клуба.

Очаква се на 5 януари, Илиан Илиев да разкрие повече подробности относно това как ще протече подготовката на Черно море, кои ще са съперниците в контролите и какви са плановете за зимна селекция в редиците на отбора лидер във временното класиране на елитната ни футболна лига.

2024 © Варна е

Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Новият старши треньор Александър Томаш изведе 25 играчи за първа тренировка на стадион Спартак
Спартак (Варна) стартира предсезонната си подготовка 

Отборът на Спартак (Варна) започна подготовка за участието си в Първа лига през новия сезон. Това ще е 45-ото участие в елита на българския футбол за отбора на "соколите". Припомняме, че варненският тим заслужи убедително мястото си в Първа лига като се класира като шампион на Втора лига.

Първата тренировка на Спартак от предсезонната подготовка предизвика значителен интерес от страна на феновете. Те посрещнаха своите любимци с фойерверки, скандирания и песни. 

По традиция първата тренировка на Спартак беше в емблематичния за клуба час 19:18. Тя бе предшествана от водосвет, отслужен от отец Дончо. 

Новият старши треньор на отбора Александър Томаш изведе 25 играчи за тренировка на клубния стадион, сред тях и доста юноши на клуба, както и новопривлеченият вратар Мартин Величков, който през миналия сезон носи екипа на Етър.

2024 © Варна е / снимки: Пресцентър Спартак Варна